Top 10 meest gestelde vragen

 • Als particulier kunt u bij Landal Business Line terecht op het moment dat u voor een langere periode (vier weken of langer) of meerdere bungalows (tien bungalows of meer) wilt reserveren. Wij leggen uw reservering vast in een offerte en zorgen ervoor dat u tegen de gunstige voorwaarden van een langere periode of een groepsreservering kunt reserveren. In alle overige gevallen verwijzen wij u naar Landal Greenparks via de website of 0900 8842.
 • Als u bij ons een prijsvoorstel opvraagt, dan worden er (nog) geen bungalows voor u gereserveerd. Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel ontvangt u van ons het contract. De accommodatie wordt dan wel tijdelijk voor u gereserveerd. In het contract dat u van ons ontvangt staat de optietermijn vermeld. Wij kunnen u gedurende het optietermijn beschikbaarheid van de accommodatie garanderen.

  Wij willen u verzoeken het contract, voordat de optietermijn verstrijkt, getekend aan ons retour te sturen. Bij last minute reserveringen is het helaas niet mogelijk om een optie te plaatsen.
  Neem contact op
 • De prijzen van de reserveringen bestaan uit een deel huurkosten (huren van de bungalow) en een deel extra’s. Beiden worden berekend inclusief BTW. De prijzen die u ontvangt van Landal Business Line zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het laag-BTW tarief van 6%. Ook de verplichte extra’s hebben dit laagtarief.

  Sommige extra’s die worden aangeslagen tegen het hoog-BTW tarief van 21%. Deze uitsplitsing wordt op uw factuur weergegeven. Voor reserveringen op parken buiten Nederland geldt het BTW tarief van het betreffende land. Ook deze uitsplitsing vindt u terug op uw factuur.

 • Wij verzoeken u de reservering te betalen volgens de betalingsvoorwaarden die vermeld staan in het contract. Deze voorwaarden corresponderen met de termijn(en) die staan vermeld op uw factuur. In sommige gevallen verzoeken wij u, gezien het late karakter van de reservering (last minute), de betaling met spoed over te maken. Hierover wordt u in het contract of de e-mailbevestiging geïnformeerd.
 • Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de parkreceptie. De parkrecepties hebben wisselende openingstijden.

  Voor de openingstijden van de parkrecepties kunt u terecht op onze website. Bij het gewenste park kunt u onder het kopje "goed om te weten" de openingstijden van de receptie terugvinden.

  Daarnaast is er een overzicht met de contactgegevens van onze parken.

 • Landal Business Line biedt u meerdere vergaderlocaties in Nederland en het buitenland. Voor een overzicht en antwoorden over uw specifieke vragen gaat u naar 'vergaderen'.
 • Wij beschouwen ieder event als een uniek event. Daarom zien wij uw aanvraag als maatwerk. Graag willen wij met u in contact treden en van u weten wat uw event nodig heeft om een onvergetelijke ervaring te worden. Wij denken met u mee om zo de meest geschikte locatie te kunnen selecteren.

  Met meer dan 90 locaties in negen landen is er ongetwijfeld een locatie die aan uw wensen voldoet. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line kennen de locaties en adviseren u graag over de mogelijkheden.


  Ga naar het contactformulier
 • U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen. Op onze website wordt u deze mogelijkheid geboden door middel van de link ‘vraag offerte aan’. Op deze wijze vraagt u snel en eenvoudig een offerte op.

  Wenst u een offerte en heeft u zeer specifieke wensen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken en te kijken wat het best passende aanbod voor uw vraag is.

 • Mocht u van een kortingsbon gebruik willen maken, dan moet u altijd de actiecode vermelden welke hierop vermeld staat.
 • Bij uw reservering kunt u extra services boeken, zoals een handdoekenpakket per persoon, een ontbijt, diner of een comfortpakket. Zie hier een overzicht van bij te boeken arrangementen.

  Neem voor meer informatie en het reserveren van extra services contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Aankomsten tot juni
 • Vanwege de ontwikkelingen rondom de verspreiding van het Coronavirus in Europa zijn door de overheid maatregelen aangekondigd. Deze maatregelen hebben ook invloed op uw geboekte verblijf. Helaas zijn op dit moment alle faciliteiten op onze parken gesloten. U kunt nog steeds besluiten om naar het door u geselecteerde park te gaan.

  Verblijft u liever een andere periode op dit park? Dan kunt u direct omboeken via ons Contact Center. Wilt u liever later beslissen wanneer en waar u wilt verblijven? Dan ontvangt u een voucher ter waarde van de reeds betaalde reissom.
 • Indien u een verblijf heeft geboekt op een park dat jammer genoeg gesloten is, ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode en welk park u uw verblijf wilt omboeken.
 • We begrijpen dat u zich zorgen maakt of uw verblijf door kan gaan. Heeft u een verblijf geboekt na 1 juni? Dan verzoeken we u om te wachten. De situatie verandert dagelijks. Heeft u een verblijf geboekt in de periode tot 28 April of wilt u een later verblijf toch nu al omboeken dan zijn er 2 mogelijkheden:
  - Verblijft u liever een andere periode en weet u al wanneer? Dan kunt u direct omboeken, bel hiervoor ons Contact Center.
  - Wilt u liever later beslissen wanneer en waar u wilt verblijven? Dan kunt u een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. Deze recreatie-voucher kunt u op een later moment gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website.
Omboeken en annuleren
 • Op de website van Europ Assistance vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen over de annuleringsverzekering. Hier kunt u lezen wanneer u aanspraak kunt maken op uw annuleringsverzekering en hoe u een claim kunt indienen. Kunt u hier het antwoord op uw vragen niet vinden, dan vragen wij u direct contact op te nemen met Europ Assistance.
 • U kunt hiervoor contact opnemen met het Contact Center. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, hebben we een aanpassing gedaan in onze voorwaarden. U kunt nu uw boeking wijzigen wanneer u wilt.

  Weet u nog niet naar welke periode of naar welk park u uw boeking wilt wijzigen? Dan kunt u een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. Deze recreatie-voucher kunt u op een later moment gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website.
 • Ja, u kunt uw verblijf verplaatsen naar een andere datum. U kunt hiervoor contact opnemen met het Contact Center. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus, hebben we een aanpassing gedaan in onze voorwaarden. U kunt nu uw boeking wijzigen wanneer u wilt.

  Weet u nog niet naar welke periode u uw boeking wilt wijzigen? Dan kunt u een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. Deze recreatie-voucher kunt u op een later moment gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website.
 • Als het park tijdens uw geboekte verblijf gesloten is, nemen we op volgorde van aankomstdatum vanzelf contact met u op. U ontvangt u van ons een bevestigingsmail dat uw verblijf niet doorgaat. Daarnaast ontvangt u uiterlijk 7 dagen later per e-mail een voucher ter waarde van de reeds betaalde reissom. In deze e-mail leest u ook hoe u de recreatie-voucher kunt gebruiken.

  De recreatie-voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte.
 • Binnen 14 dagen na het maken van de reservering, kunt u kosteloos uw verblijf annuleren mits u meer dan 28 dagen voor aanvang van uw verblijf heeft gereserveerd. Heeft u de reservering meer dan 14 dagen geleden gemaakt? Dan kunt u een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. Deze recreatie-voucher kunt u op een later moment gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website.
 • Is het verblijf in een latere periode duurder, dan betaalt u het verschil bij.
 • U kunt uw verblijf tot 28 dagen voor uw aankomstdatum wijzigen.
 • De maatregelen rondom het coronavirus brengen Landal GreenParks in uitdagende omstandigheden. Daarom hebben we een aanpassing gedaan in onze voorwaarden. Dit betekent voor u dat u uw boeking niet kunt annuleren, maar altijd uw boeking kunt wijzigen.

  Weet u nog niet naar welke periode u uw boeking wilt wijzigen? Dan kunt u een recreatie-voucher aanvragen ter waarde van de reeds betaalde reissom. Deze recreatie-voucher kunt u op een later moment gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website.
 • Onze excuses dat dit zo is verlopen. U kunt uiteraard nog steeds bij ons omboeken. Wilt u hiervoor contact opnemen met ons Contact Center.
Voucher
 • De recreatie-voucher is een online betaalmiddel waarmee u een nieuwe boeking kunt maken indien uw verblijf op onze parken niet door kan gaan of u ervoor kiest deze nu zelf niet door te laten gaan. De voucher heeft de waarde van de reissom die u reeds heeft betaald.

  Deze branchebrede overeengekomen voucher is geïntroduceerd vanwege de uitzonderlijke en onvoorziene situatie die het gevolg is van de verspreiding van het coronavirus. Deze regeling is tot stand gekomen in overleg met de Autoriteit Consument en Markt (ACM) en het Ministerie van Economische Zaken.

  De recreatie-voucher kunt u tot één jaar na uitgifte gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking met een aankomstdatum voor 30 September 2021. U kunt hierbij een keuze maken uit alle verblijven die op dat moment worden aangeboden op onze website.

  Heeft u aan het einde van de geldigheidsduur van de voucher deze nog niet of niet volledig gebruikt, dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug.

  De volledige voorwaarden van de recreatie-voucher zijn te vinden op de speciale voucher pagina:
 • - U kunt zelf online een nieuwe boeking maken.
  - U kunt de boeking maken op het moment dat het u uitkomt, tot één jaar na uitgifte van de recreatie-voucher.
  - U kunt uit alle parken kiezen, voor alle verblijven tot uiterlijk 30 september 2021.

  Heeft u aan het einde van de geldigheidsduur van de voucher deze nog niet of niet volledig gebruikt, dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug.
 • De recreatie-voucher kunt u inwisselen als een online betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. Hoe u deze voucher precies kunt gebruiken, leest u in de e-mail waarmee u de voucher ontvangt. Het is niet mogelijk om uw recreatie-voucher online te verzilveren voor een combinatiereservering bestaande uit meerdere bungalows. U kunt in dit geval bellen met ons Contact Center voor het inwisselen van uw voucher.
 • U ontvangt een recreatie-voucher als u een verblijf heeft geboekt op een moment dat een park gesloten is. Hier hoeft u zelf niets voor te doen, u ontvangt vanzelf een e-mail van ons met de recreatie-voucher.

  U kunt ook een recreatie-voucher aanvragen als u zelf besluit dat u uw verblijf wilt omboeken, maar nog niet weet naar welke periode u uw boeking wilt wijzigen.
 • De recreatie-voucher kunt u tot één jaar na het moment van uitgifte gebruiken als betaalmiddel voor een nieuwe boeking via onze website. U kunt uit alle parken kiezen, voor alle verblijven tot uiterlijk 30 september 2021.

  Heeft u aan het einde van de geldigheidsduur van de voucher deze nog niet of niet volledig gebruikt, dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug.

  De volledige voorwaarden van de recreatie-voucher zijn te vinden op de speciale voucher pagina.
 • Nee, u kunt zelf bepalen hoe u de waarde van de recreatie-voucher wilt besteden. Wanneer u een nieuwe boeking maakt voor een lager bedrag dan de waarde van de recreatie-voucher, dan blijft het restant op de recreatie-voucher staan. We adviseren u daarom om de recreatie-voucher goed te bewaren. Let er wel op dat u de recreatie-voucher tot maximaal één jaar na uitgifte kunt inwisselen voor een nieuwe boeking. Heeft u na 1 jaar nog niet de volledige waarde van uw recreatie-voucher gebruikt, dan betalen we het restant aan u terug.
 • Als deelnemer aan de HEMA actie kunt u uw verblijf bij ons omboeken naar een andere periode en/of een ander park. Meer informatie hierover vindt u op onze HEMA actie site: www.landal.nl/hema. We kunnen u helaas geen recreatie-voucher aanbieden.
 • Als u uw boeking heeft betaald via Air Miles kunt u uw verblijf bij ons omboeken naar een andere periode in 2020. U heeft hierbij ook de mogelijkheid om voor een ander park te kiezen. Neemt u hiervoor contact op met ons Contact Center. We kunnen u helaas geen recreatie-voucher aanbieden.
 • Wij hebben een e-mailadres nodig om u de recreatie-voucher te kunnen sturen. Wij vragen u daarom om een e-mailadres aan te maken of om een e-mailadres van een familielid door te geven aan ons Contact Center.
 • Ja, u kunt voor iedere vakantie in 2020 een recreatie-voucher aanvragen, dus ongeacht uw aankomstdatum. Uw bestaande boeking vervalt daarmee. Met de recreatie-voucher kunt u tot één jaar na uitgifte een nieuwe boeking maken via onze website. Heeft u aan het einde van de geldigheidsduur van de voucher deze nog niet of niet volledig gebruikt, dan betalen wij het resterende bedrag aan u terug.
 • We streven ernaar om 7 dagen na ontvangst van uw annuleringsmail de recreatie-voucher via e-mail toe te sturen. Vanwege de enorme drukte kan dit echter een week langer duren. Alvast bedankt voor uw begrip.
 • De recreatie-voucher heeft de waarde van de reissom die u reeds heeft betaald.
Parkinformatie algemeen
 • Wij kiezen ervoor om onze parken zoveel mogelijk open te houden, zodat u kunt blijven genieten van een verblijf midden in de natuur. De gezondheid van onze gasten en werknemers staat hierbij voorop. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de lokale autoriteiten in andere landen. Dit betekent dat we de faciliteiten op onze parken voorlopig sluiten, zoals restaurants, zwembaden, de bowling en de Kids Club.

  Sommige parken zijn dicht. Onder het kopje 'Situatie per land en park' op deze pagina vind u meer informatie.
 • Als gevolg van de Corona richtlijnen van het RIVM hebben we de faciliteiten op onze parken voorlopig moeten sluiten, zoals restaurants, zwembaden, de bowling en de Kids Club. De gezondheid van onze gasten en werknemers staat hierbij voorop. Dit betekent dat er op dit moment ook geen dagrecreatie op onze parken mogelijk is.
 • Een aantal van onze parken zijn volledig gesloten. Op de parken die wel nog open zijn hebben we de volgende faciliteiten moeten sluiten:

  - Zwembaden en binnenspeeltuinen
  - Bowling en andere overdekte faciliteiten
  - Restaurants, snackbars en winkels
  - Stranden en recreatiemeren

  De receptie en technische dienst zijn beschikbaar.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om onze campings te sluiten, van 20 maart 2020 tot tenminste woensdag 29 april 2020. Onze campings Coldenhove en Esonstad zijn volledig gesloten. Alleen de safaritenten met eigen voorzieningen zijn op dit moment nog open. Dit betreft de safaritenten op de parken Sluftervallei en Rabbit Hill.

  Onze parken in Duitsland zijn gesloten tot vrijdag 17 april 2020, dit geldt ook voor de bijbehorende campings.
 • Elk park van Landal GreenParks is uniek, ook het aanbod van onze faciliteiten en de ligging is per park verschillend. We wegen daarom per land en per park zorgvuldig af welke maatregelen we nemen.
Situatie in Nederland
 • Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus hebben we een aantal parken moeten sluiten. Welke dit zijn kunt u terugvinden onder de veel gestelde vragen. Op al onze Nederlandse parken die momenteel nog open zijn hebben we de volgende faciliteiten gesloten:

  - Zwembaden en binnenspeeltuinen
  - Bowling en andere overdekte faciliteiten
  - Restaurants, snackbars en winkels

  De receptie en technische dienst zijn beschikbaar.

  U bent uiteraard nog steeds van harte welkom op onze parken. Wij doen er alles aan om u een geslaagde verblijf te laten beleven waarin u nog steeds kunt genieten van de prachtige natuur in de omgeving en uitstapjes kunt maken als wandel- en fietstochten.
 • Op dit moment hebben we helaas moeten besluiten om de volgende parken volledig te sluiten:

  - Hof van Saksen
  - Landal De Lommerbergen
  - Landal Het Vennenbos
  - Landal Vitamaris
  - Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad
  - Landal Resort Ouddorp Duin
  - Landal Twenhaarsveld
  - Landal Landgoed De Hellendoornse Berg
  - Landal Landgoed De Elsgraven
  - Landal Villapark Livingstone
  - Landal Duinpark 't Hof van Haamstede
  - Landal Résidence 't Hof van Haamstede
  - Landal Resort Haamstede
  - Landal Port Greve
  - Landal Beach Villa's Hoek van Holland
  - Landal Strandhuisjes Juliandorp
  - Landal Dunimar
  - Landal De Reeuwijkse Plassen
  - Landal Kaatsheuvel
  - Landal Duc de Brabant
  - Landal De Vers

  Uitgebreidere informatie per park kunt u terugvinden onder 'Situatie in Nederland'.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om ons resort Hof van Saksen te sluiten tot 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Hof van Saksen met een aankomstdatum vóór 28 april 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op Hof van Saksen te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal De Lommerbergen te sluiten tot 1 juni 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal De Lommerbergen met een aankomstdatum vóór 1 juni 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Het Vennenbos te sluiten tot 1 juni 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Het Vennenbos met een aankomstdatum vóór 1 juni 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Vitamaris te sluiten tot 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Vitamaris met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad te sluiten vanaf 27 maart tot 1 juni 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Strand Resort Nieuwvliet-Bad met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Resort Ouddorp Duin te sluiten vanaf 27 maart tot 1 juni 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Resort Ouddorp Duin met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Twenhaarsveld te sluiten vanaf 27 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Twenhaarsveld met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Landgoed De Hellendoornse Berg te sluiten vanaf 27 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Landgoed De Hellendoornse Berg met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-Voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Landgoed De Elsgraven te sluiten vanaf 27 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Landgoed De Elsgraven met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze reacreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Villapark Livingstone te sluiten vanaf 30 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Villapark Livingstone met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Duinpark 't Hof van Haamstede te sluiten vanaf 30 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Duinpark 't Hof van Haamstede met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Résidence 't Hof van Haamstede te sluiten vanaf 30 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Résidence 't Hof van Haamstede met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Resort Haamstede te sluiten vanaf 30 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Resort Haamstede met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Port Greve te sluiten vanaf 30 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Port Greve met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Beach Villa's Hoek van Holland te sluiten vanaf 28 maart tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Beach Villa's Hoek van Holland met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Vakantiepark Julianadorp te sluiten tot ten minste 28 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Vakantiepark Julianadorp met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Dunimar te sluiten vanaf 3 april tot ten minste 10 mei 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Dunimar met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal De Reeuwijkse Plassen te sluiten vanaf 3 april tot ten minste 10 mei 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal De Reeuwijkse Plassen met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Kaatsheuvel te sluiten vanaf 3 april tot ten minste 10 mei 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Kaatsheuvel met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal Duc de Brabant te sluiten vanaf 3 april tot ten minste 10 mei 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal Duc de Brabant met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het Coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om Landal De Vers te sluiten vanaf 3 april tot ten minste 10 mei 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt voor Landal De Vers met een aankomstdatum in deze periode? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een voucher. Deze voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
Situatie in de andere landen
 • De laatste informatie en maatregelen per land kunt u op deze pagina vinden onder 'Situatie per land en park'. Vanwege het Coronavirus hebben we een aanpassing gedaan in de voorwaarden. Het is altijd mogelijk om uw boeking te wijzigen.
 • In navolging van de maatregelen van de Duitse autoriteiten tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben we moeten besluiten om al onze parken in Duitsland tot tenminste 17 april 2020 te sluiten. Het is daarom niet mogelijk om een nieuwe boeking te maken voor deze periode.

  Heeft u al een boeking gemaakt met een aankomstdatum vóór 17 april 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • In navolging van de maatregelen van de Belgische autoriteiten tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben we moeten besluiten om al onze parken in België per 18 maart 2020 te sluiten tot ten minste 19 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt met een aankomstdatum vóór 19 april 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een Recreatie-voucher. Deze Recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • De regering van Denemarken heeft in het kader van maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus besloten de landsgrenzen te sluiten. Het is daarom niet mogelijk om een boeking te maken voor de periode tot en met 13 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt met een aankomstdatum vóór 13 april 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een Recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • De Oostenrijkse autoriteiten hebben bepaald dat de wintersportgebieden dichtgaan en dat de accommodaties ter plaatse moeten sluiten. Voor onze parken in Oostenrijk betekent dit dat ze tot aan de sluiting van het wintersportseizoen niet meer opengaan. Deze maatregel geldt in ieder geval tot 13 april 2020. Het is niet meer mogelijk om voor deze periode nieuwe reserveringen te maken.

  Heeft u al een boeking gemaakt met een aankomstdatum vóór 13 april 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • De regering van Zwitserland heeft maatregelen getroffen tegen de verspreiding van het Coronavirus. Dit heeft op dit moment voor twee parken in Zwitserland consequenties.

  Alpine Lodge Lenzerheide
  Het wintersport gebied rondom Arosa-Lenzerheide is gesloten. Onze Kids Club, het zwembad en het restaurant zijn ook gesloten tot tenminste 14 april 2020. De receptie en mini supermarkt blijven dagelijks geopend.

  Vierwaldstättersee
  Ons park Vierwaldstättersee hebben we helaas moeten sluiten tot tenminste 19 april 2020.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op een van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • De regering van Tsjechië heeft in het kader van maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus besloten de landsgrenzen te sluiten voor o.a. bezoekers uit Nederland en Duitsland. Aan de landsgrenzen worden gezondheidschecks uitgevoerd. Het is daarom niet mogelijk om een boeking te maken voor de periode tot en met 10 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt met een aankomstdatum vóór 10 april 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een reacreatie-voucher. Deze reacreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op één van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • In navolging van de maatregelen van de Hongaarse autoriteiten tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben we moeten besluiten om ons park Landal Residence Duna per direct te sluiten tot ten minste 17 april 2020.

  Heeft u al een boeking gemaakt met een aankomstdatum vóór 17 april 2020? Dan ontvangt u van ons een e-mail met daarin een recreatie-voucher. Deze recreatie-voucher bieden wij u aan ter waarde van de reissom die u reeds betaald heeft. U kunt daarna beslissen naar welke periode u uw verblijf wilt omboeken. Meer informatie vindt u op deze pagina onder 'Recreatie-voucher'.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op een van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
 • In navolging van de maatregelen van de autoriteiten in Groot Brittannië tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben we moeten besluiten om al onze parken in Groot Brittannië te sluiten tot ten minste 1 mei 2020. Heeft u een boeking gemaakt met een aankomst binnen deze periode? We nemen vanzelf telefonisch contact met u op.

  Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast op een van onze vakantieparken te mogen verwelkomen.
Vakantie boeken
 • Natuurlijk kunt u nog een verblijf bij ons boeken. Een aantal parken zijn nog open, zodat u kunt blijven genieten van een verblijf midden in de natuur. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat de volgende faciliteiten gesloten zijn:

  - Zwembaden en binnenspeeltuinen
  - Bowling en andere overdekte faciliteiten
  - Restaurants, snackbars en winkels

  De receptie en technische dienst zijn beschikbaar.

  Als gevolg van de sluiting van deze faciliteiten, hebben we de huurprijzen in deze periode aangepast.
 • Nee, door de beperkingen die de overheid heeft opgelegd in verband met het Coronavirus kunt u accommodaties vanaf 10 personen niet meer boeken tot ten minste 1 juni 2020. Heeft u al een boeking staan voor een accommodatie vanaf 10 personen? Dan nemen we contact met u op.
 • Tot ten minste 1 juni 2020 geldt voor al onze accommodaties een maximale bezetting van één huishouden.
Overige