Top 10 meest gestelde vragen

 1. Als particulier kunt u bij landal Business Line terecht op het moment dat u voor een langere periode (vier weken of langer) of meerdere bungalows (tien bungalows of meer) wilt reserveren. Wij leggen uw reservering vast in een offerte en zorgen ervoor dat u tegen de gunstige voorwaarden van een langere periode of een groepsreservering kunt reserveren. In alle overige gevallen verwijzen wij u naar Landal Greenparks via de website of 0900 8842.
 2. Als u bij ons een prijsvoorstel opvraagt, dan worden er (nog) geen bungalows voor u gereserveerd. Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel ontvangt u van ons het contract. De accommodatie wordt dan wel tijdelijk voor u gereserveerd. In het contract dat u van ons ontvangt staat de optietermijn vermeld. Wij kunnen u gedurende het optietermijn beschikbaarheid van de accommodatie garanderen.

  Wij willen u verzoeken het contract, voordat de optietermijn verstrijkt, getekend aan ons retour te sturen. Bij last minute reserveringen is het helaas niet mogelijk om een optie te plaatsen.
  Neem contact op
 3. De prijzen van de reserveringen bestaan uit een deel huurkosten (huren van de bungalow) en een deel extra’s. Beiden worden berekend inclusief BTW. De prijzen die u ontvangt van Landal Business Line zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het laag-BTW tarief van 6%. Ook de verplichte extra’s hebben dit laagtarief.

  Sommige extra’s die worden aangeslagen tegen het hoog-BTW tarief van 21%. Deze uitsplitsing wordt op uw factuur weergegeven. Voor reserveringen op parken buiten Nederland geldt het BTW tarief van het betreffende land. Ook deze uitsplitsing vindt u terug op uw factuur.

 4. Wij verzoeken u de reservering te betalen volgens de betalingsvoorwaarden die vermeld staan in het contract. Deze voorwaarden corresponderen met de termijn(en) die staan vermeld op uw factuur. In sommige gevallen verzoeken wij u, gezien het late karakter van de reservering (last minute), de betaling met spoed over te maken. Hierover wordt u in het contract of de e-mailbevestiging geïnformeerd.
 5. U kunt (draadloos) internetten op bijna al onze parken.
  Bekijk het overzicht internetmogelijkheden op de parken
 6. De afdeling Landal Business Line is van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via telefoon op + 31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief).

  Buiten deze openingstijden kunt u ons per e-mail bereiken. Wij zullen u bij de eerstvolgende gelegenheid beantwoorden.

  Uiteraard kunt u ons ook bereiken per post.

  Onze adresgegevens zijn:

  Postadres:
  Postbus 175
  2260 AD Leidschendam

  Bezoekadres:
  Dr. van der Stamstraat 4
  2265 BC Leidschendam

 7. Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de parkreceptie. De parkrecepties hebben wisselende openingstijden.

  Voor de openingstijden van de parkrecepties kunt u terecht op onze website. Bij het gewenste park kunt u onder het kopje "goed om te weten" de openingstijden van de receptie terugvinden.

  Daarnaast is er een overzicht met de contactgegevens van onze parken.

 8. Landal Business Line biedt u meerdere vergaderlocaties in Nederland en het buitenland. Voor een overzicht en antwoorden over uw specifieke vragen gaat u naar 'vergaderen'.
 9. Wij beschouwen ieder event als een uniek event. Daarom zien wij uw aanvraag als maatwerk. Graag willen wij met u in contact treden en van u weten wat uw event nodig heeft om een onvergetelijke ervaring te worden. Wij denken met u mee om zo de meest geschikte locatie te kunnen selecteren.

  Met meer dan 80 locaties in negen landen is er ongetwijfeld een locatie die aan uw wensen voldoet. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line kennen de locaties en adviseren u graag over de mogelijkheden.


  Ga naar het contactformulier
 10. U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen. Op onze website wordt u deze mogelijkheid geboden door middel van de link ‘vraag offerte aan’. Op deze wijze vraagt u snel en eenvoudig een offerte op.

  Wenst u een offerte en heeft u zeer specifieke wensen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken en te kijken wat het best passende aanbod voor uw vraag is.

Veelgestelde vragen

Algemene informatie
 • Het is mogelijk om een accommodatie voor een langere periode te reserveren. Bij Landal Business Line kunt u voor maximaal 52 weken aaneengesloten reserveren. Voor details, beschikbaarheid, prijzen, voorwaarden en het reserveren neemt u contact met ons op.
  Ga naar het contactformulier
 • Het is mogelijk om werknemers onder te brengen op de parken van Landal GreenParks. Voor uw werknemers gelden dezelfde voorwaarden als voor onze overige gasten. Wel is er een maximum gesteld aan het aantal zakelijke reserveringen op onze parken. Het is daartoe mogelijk dat, in het geval het maximum zakelijk te reserveren bungalows is bereikt, wij uw werknemers niet kunnen plaatsen op ons park. In dat geval zullen wij ons uiterste best doen om een alternatief te vinden op één van onze parken in de regio.
 • Alle reserveringen op de parken van Landal GreenParks die u zakelijk wenst te reserveren, vallen onder 'Tijdelijke woonruimte'.

  Dit is ongeacht de duur of het aantal bungalows. In het geval u een particuliere reservering wenst te maken, verwijzen wij u naar onze website of neem telefonische contact op. In sommige gevallen is er sprake van een uitzondering en vallen particuliere reserveringen wel onder 'Zakelijk huren'.

 • Als particulier kunt u bij landal Business Line terecht op het moment dat u voor een langere periode (vier weken of langer) of meerdere bungalows (tien bungalows of meer) wilt reserveren. Wij leggen uw reservering vast in een offerte en zorgen ervoor dat u tegen de gunstige voorwaarden van een langere periode of een groepsreservering kunt reserveren. In alle overige gevallen verwijzen wij u naar Landal Greenparks via de website of 0900 8842.
Accommodaties
 • De verschillende accommodaties worden omschreven door middel van een typeaanduiding. Deze typeaanduiding bestaat uit een cijfer en een toevoeging van letters. Het cijfer geeft aan voor hoeveel gasten de accommodatie geschikt is.

  Een voorbeeld: Bungalowtype 6B is geschikt voor maximaal zes gasten. Door meerdere accommodaties naast elkaar te combineren, is het mogelijk om grotere groepen op het park onder te brengen. Voor meer informatie neemt u contact met ons op. Voor verdere detailinformatie kijkt u op het park van uw keuze onder accommodaties.


  Bekijk het aanbod bungalowparken
 • De verschillende accommodaties worden omschreven door middel van een typeaanduiding. Deze typeaanduiding bestaat uit een cijfer en een toevoeging van letters. Het cijfer geeft aan voor hoeveel gasten de accommodatie geschikt is.

  Een voorbeeld: Bungalowtype 6B is geschikt voor maximaal zes gasten. Voor verdere detailinformatie kijkt u op het park van uw keuze onder accommodaties.

 • Landal GreenParks biedt u de mogelijkheid om luxe accommodaties te reserveren met een wasmachine, afwasmachine, zonnebank en extra luxueuze inrichting, zoals een DVD-speler, flatscreen TV en/of badkamer met whirlpool.

  Wilt u nóg meer luxe, dan kunt u ook nog kiezen voor een stoomdouchecabine, sauna, 2e badkamer en/of jacuzzi in uw eigen accommodatie.

  Klik hier voor een overzicht van parken met luxe accommodaties.

 • In (bijna) alle accommodaties is standaard een filter-koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Indien er ook een Senseo-koffiezetapparaat of Nespresso apparaat in de accommodatie aanwezig is, wordt dit in de brochure en/of bij de accommodatieomschrijving op de website vermeld.
 • Er is standaard een startpakket aanwezig in de accommodatie met afwasmiddel, vaatdoek en afwasborstel. Handdoeken en theedoeken zijn niet standaard aanwezig in de bungalow. Een keukendoekenpakket kunt u reserveren voor € 4,75.
 • Op verschillende parken bieden wij accommodaties aangepast voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/óf keuken aangepast.
 • Landal GreenParks heeft voor mensen met astma/COPD speciaal aangepaste astma/COPD-vriendelijke accommodaties. Deze accommodaties zijn voorzien van gladde vloerbedekking zoals laminaat- en tegelvloeren. Er is geen open haard aanwezig (met uitzondering van een paar parken) en bij de keuze van het materiaal voor gordijnen en meubels zijn de richtlijnen van het Longfonds leidend. Er wordt uiteraard niet in deze accommodaties gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan. Daarnaast volgt de schoonmaakdienst speciale instructies.

  Klik hier voor een overzicht van parken met bungalows geschikt voor astma/COPD-patiënten.

  Of informeer hierover bij het Contact Center, tel. 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

 • Voor gasten die extra begeleiding en zorg nodig hebben, heeft Landal GreenParks een samenwerkingsverband afgesloten met Comfortzorg, één van de beste en meest ervaren organisaties op het gebied van thuiszorg op vakantieadressen. Via het netwerk van Comfortzorg kunt u op al onze Nederlandse parken rekenen op de zorg en hulpmiddelen, die u thuis ook krijgt. De gewenste verpleging, verzorging en vraag naar hulpmiddelen wordt in telefonisch overleg met u geregeld en vastgelegd. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met Comfortzorg, telefoonnummer 0900-234 12 34.

  Klik hier voor meer informatie over zorg in de accommodaties.

 • Bij Landal GreenParks kunt u genieten van een verblijf zoals u dat wilt: van eenvoudig tot extra luxe.

  Wilt u een appartement, een bungalow, een strandhuisje of uw eigen landhuis met privé-sauna? U kunt ook kiezen voor fraai gelegen chalets in mooie wintersportgebieden of zelfs prachtig rietgedekte boerderijtjes.

  Waar u ook voor kiest, u verblijft altijd in de vrije natuur, geniet van de vele faciliteiten op het park en u verblijft in een omgeving waar van alles te ontdekken is.

  Komt u met collega’s, een groep vrienden, met kinderen of met een schoolgroep? Denkt u aan een bijzondere vergaderlocatie of zoekt u een trainingsruimte? Maak het zo leuk als u wilt in onze grotere bungalows of onze speciale businessbungalows.

  Op deze pagina vindt u een compleet overzicht van onze speciale bungalows.

 • Op onze website zijn geen inventarislijsten van de accommodaties te vinden. Mocht u vragen hebben over de inventaris van de accommodaties, neemt u dan contact op met de receptie van het betreffende park.
 • Op bijna alle parken zijn maximaal 1 of 2 huisdieren toegestaan. Ook zijn er een aantal parken waar huisdieren niet zijn toegestaan.
  Bekijk het overzicht en de voorwaarden
 • Er is een mogelijkheid om te reserveren met voorkeur voor o.a. een speciale of specifieke accommodatie of bijvoorbeeld een bepaald cluster accommodaties. Wij vragen u dit kenbaar te maken bij het maken van uw reservering.
 • Landal GreenParks beschikt over een breed scala aan accommodaties. Van chalets tot villa’s en van strandhuisjes tot safaritenten. Ook zijn er appartementen te huur op verschillende parken. Al deze accommodaties zijn te reserveren via Landal Business Line.
 • Al onze accommodaties zijn standaard voorzien van een sfeervolle inrichting. Een compleet ingerichte keuken, een badkamer met douche en/of bad en slaapkamers met bedden voorzien van dekbedden. Wilt u meer comfort? Kies dan een Comfort, Luxe of Extra Luxe accommodatie. Hieronder is uiteengezet welke extra's u kunt verwachten.

  Comfort

  • Compleet ingerichte keuken met o.a. magnetron en afwasmachine
  • Slaapkamers voorzien van comfortabele boxspring bedden
  • Radio-, cd-speler en tv
  • Kinderbed, -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten
  • Privé-terras of balkon met deels verstelbaar* tuinmeubilair en parasol of zonnescherm
  * met uitzondering van appartementen

  Luxe

  • Compleet ingerichte keuken met o.a. combimagnetron*, afwasmachine, Senseo koffiezetapparaat, broodrooster en elektrische citruspers
  • Slaapkamers voorzien van comfortabele boxspring bedden
  • 2e tv in één van de slaapkamers
  • Flatscreen-tv/breedbeeld-tv en DVD-speler
  • Radio- en cd-speler
  • Privé-sauna, zonnebank of -hemel
  • Kinderbed, -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten
  • Privé-terras of balkon met verstelbaar** tuinmeubilair en parasol of zonnescherm
  * of magnetron met oven
  ** met uitzondering van appartementen

  Extra luxe

  • Compleet ingerichte keuken met o.a. combimagnetron*, afwasmachine. Senseo koffiezetapparaat, broodrooster en elektrische cituspers
  • Slaapkamers voorzien van comfortabele boxspring bedden
  • 2e tv in één van de slaapkamers
  • Flatscreen-tv en DVD-speler
  • Radio- en cd-speler
  • Badkamer met o.a. dubbele wastafel, thermostaatkraan en haardroger
  • Privé-sauna, zonnebank of -hemel
  • Wasmachine/-droger
  • Bubbelbad en/of stoomdouchecabine en/of jacuzzi in de tuin
  • Kinderbed, -stoel, traphekje en kindveilige stopcontacten
  • Privé-terras of balkon met verstelbaar** tuinmeubilair en parasol of zonnescherm
  * of magnetron met oven
  ** met uitzondering van appartementen
 • De accommodaties op een groot aantal parken hebben verschillende particuliere eigenaren. Op grond hiervan kunnen verschillen m.b.t. de inrichting en de indeling van de accommodaties voorkomen.
 • Op de website van het betreffende park, kunt u via het kopje 'accommodaties' uw geboekte accommodatie bekijken.
  De details en plattegrond van uw accommodatie verschijnen dan in beeld.
 • Landal GreenParks biedt autotoegankelijke en autovrije parken aan.

  Bij autotoegankelijke parken is het geen probleem om uw auto bij de accommodatie te parkeren. Bij autovrije parken mag de auto niet bij de accommodatie geparkeerd worden. Wel is het mogelijk om te laden en te lossen bij de accommodatie.

  Het is mogelijk een parkeerontheffing te krijgen (speciale parkeerkaart) wanneer u kunt aantonen slecht te been te zijn, zodat u bij uw accommodatie kunt parkeren. Een parkeerontheffing wordt gegeven door de parkreceptie (bij aankomst) door een invaliditeitskaart of een doktersverklaring te tonen. Indien u hier niet over beschikt, dan kunt u bij u boeking natuurlijk aangeven om een accommodatie dicht bij de parkeerplaats te reserveren.

Reserveren en voorwaarden
 • Bij uw reservering kunt u extra services boeken, zoals een handdoekenpakket per persoon, een ontbijt, diner of een comfortpakket. Zie hier een overzicht van bij te boeken arrangementen.

  Neem voor meer informatie en het reserveren van extra services contact met ons op.

 • Er geldt geen restrictie in het aantal accommodaties dat u bij ons kunt reserveren. Wel is dit afhankelijk van de beschikbaarheid. Wij kunnen u het aantal accommodaties aanbieden dat op het moment van uw aanvraag beschikbaar is. Voor beschikbaarheid en reserveringen vragen wij u contact op te nemen met ons.

  Ook is het mogelijk om een volledig park te huren. Voor de mogelijkheden van een uitkoop verwijzen wij u naar de eventspagina.

 • De prijzen van de reserveringen bestaan uit een deel huurkosten (huren van de bungalow) en een deel extra’s. Beiden worden berekend inclusief BTW. De prijzen die u ontvangt van Landal Business Line zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het laag-BTW tarief van 6%. Ook de verplichte extra’s hebben dit laagtarief.

  Sommige extra’s die worden aangeslagen tegen het hoog-BTW tarief van 21%. Deze uitsplitsing wordt op uw factuur weergegeven. Voor reserveringen op parken buiten Nederland geldt het BTW tarief van het betreffende land. Ook deze uitsplitsing vindt u terug op uw factuur.

 • U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen. Op onze website wordt u deze mogelijkheid geboden door middel van de link ‘vraag offerte aan’. Op deze wijze vraagt u snel en eenvoudig een offerte op.

  Wenst u een offerte en heeft u zeer specifieke wensen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd om met u uw wensen door te spreken en te kijken wat het best passende aanbod voor uw vraag is.

 • De prijs voor het huren van een accommodatie bij Landal GreenParks is gebaseerd op de week-, weekend- of midweekprijs van de betreffende periode. In het geval u een nacht wilt boeken, dan geldt de weekend of midweekprijs waarin deze nacht valt. In sommige gevallen geldt hiervoor een uitzondering. Wij zullen u hierover informeren indien dit het geval is.
 • Bij de huur is inbegrepen:

  • Schoonmaakkosten
  • Electriciteit, gas, water en verwarming (bij normaal verbruik)
  • Het eerste kinderbedje (exclusief bedlinnen) en kinderstoel, indien standaard aanwezig in bungalow/appartement
  • Toegang tot (overdekte) zwembad (indien aanwezig) (m.u.v. Landal Village l'Eau d'Heure, tegen betaling)
  • BTW

  Niet bij de huur inbegrepen:

  • Verplichte bijkomende kosten:
  • Reserveringskosten € 26 eenmalig per park
  • Bedlinnen € 7,95 p.p. per verblijf en indien relevant kinderbedlinnen € 6,95 p.p. per verblijf. Indien een kinderbed niet standaard in de bungalow is opgenomen betaalt men extra huur voor het bedje
  • Toeristenbelasting (tussen de € 1 en € 2,80 per nacht, dit bedrag is per park verschillend) - Eindschoonmaak € 75, € 140 of € 200 eenmalig per bungalow (hoogte afhankelijk van duur verblijf) bij zakelijk huren langer dan 4 weken.
 • Mocht u van een kortingsbon gebruik willen maken, dan moet u altijd de actiecode vermelden welke hierop vermeld staat.
 • Als u bij ons een prijsvoorstel opvraagt, dan worden er (nog) geen bungalows voor u gereserveerd. Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel ontvangt u van ons het contract. De accommodatie wordt dan wel tijdelijk voor u gereserveerd. In het contract dat u van ons ontvangt staat de optietermijn vermeld. Wij kunnen u gedurende het optietermijn beschikbaarheid van de accommodatie garanderen.

  Wij willen u verzoeken het contract, voordat de optietermijn verstrijkt, getekend aan ons retour te sturen. Bij last minute reserveringen is het helaas niet mogelijk om een optie te plaatsen.
  Neem contact op
 • Kies uw eigen aankomstdag; Landal GreenParks biedt u de mogelijkheid om op een groot aantal parken op afwijkende dagen aan te komen dan de gebruikelijke maandag of vrijdag.

  Voor het reserveren van een afwijkend verblijf vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

 • Landal GreenParks neemt alleen reserveringen in behandeling van personen die 21 jaar of ouder zijn. Reserveringen die gemaakt zijn door personen jonger dan die leeftijd zijn dan ook niet geldig.

  Landal GreenParks behoudt zich het recht voor zonder opgave van redenen afwijkende reserveringen, met name groepen, te weigeren, dan wel hieraan speciale voorwaarden te stellen.

 • Er gelden per reservering specifieke contractvoorwaarden. Deze vindt u terug in onze offerte.
 • Ieder park hanteert zogeheten parkregels. Van deze parkregels ontvangen u en/of uw gasten een exemplaar bij de incheck of in de bungalow. U en/of uw gasten dienen zich te houden aan de geldende parkregels.
 • Landal Business Line biedt vele standaard kortingsmogelijkheden. Ook tijdens vakantieperiodes en feestdagen.

  Indien één van de kortingen van toepassing is, wordt deze automatisch verwerkt in de prijsberekening.

 • De kortingen gelden in sommige perioden slechts voor een beperkt aantal (types) bungalows/appartementen en zijn op basis van beschikbaarheid.
  Enkele, vaak grotere types, worden uitgesloten van kortingen. Ook kan het zijn dat in bepaalde perioden geen weekend- of midweekverblijven meer beschikbaar zijn, maar uitsluitend weken. Wacht dus niet te lang met reserveren!

 • Ook als particulier kunt u bij Landal Business Line terecht op het moment dat u een langer verblijf wilt reserveren. Voor het reserveren van een of meerdere accommodaties langer dan 4 weken (28 nachten) kunt u contact opnemen met Landal Business Line of een offerteformulier invullen.
 • Alle gegevens die u aan ons verstrekt worden opgenomen in een bestand. Dit bestand is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Het gegevensbestand wordt gebruikt voor onze gastenadministratie.

  Deze gegevens kunnen tevens worden gebruikt om gerichte informatie en aanbiedingen over onze producten en diensten te geven, zowel door onszelf als door derden.

 • Bij het maken van een reservering bij Landal Business Line ontvangt u van ons de meest gunstige prijs. Dientengevolge kunnen wij geen Air Miles uitgeven bij het maken van een Business Line reservering.
 • Hiervoor willen wij u vragen telefonisch te reserveren. Voor het maken van een telefonische reservering belt u tijdens kantoortijden met Landal Business Line op 088-205 9888.

  Bij Landal Business Line zorgen wij ervoor dat u de voor u geldende voordeligste optie aangeboden krijgt.

 • Via de volgende link vindt u een overzicht van de landelijke schoolvakanties en feestdagen. De voorjaars-, mei-, herfst- en kerstvakantie zijn adviesdata van het Ministerie van Onderwijs. Informeer bij de school van uw kind(eren) of de onderstaande periode gelden.

  Klik hier voor een overzicht van de schoolvakanties en feestdagen.

 • U kunt een arrangement eenvoudig samen met uw bungalow online reserveren. Kijk voor u reserveert wat de mogelijkheden zijn op het park van uw keuze. Niet alle arrangementen zijn na het maken van een reservering nog op te geven.

  Voor details verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

 • Om een Business Line reservering te maken dient u contact met ons op te nemen. Ons team staat voor u klaar om een offerte voor u op te stellen.

  Neemt u contact met ons op via email of telefoon.

 • Het is zeker mogelijk om een Comfortpakket te reserveren. U kunt het gewenste pakket aanvinken onder het menu 'Extra' bij uw online boeking of u kunt het gewenste pakket doorgeven aan de medewerker van het Contact Center.

  Voor Business Line neemt u telefonisch contact op.

  Meer informatie

 • Bedlinnen is een verplichte afname bij Landal GreenParks. De kosten hiervoor bedragen € 7,95 p.p. per verblijf en indien relevant kinderbedlinnen € € 6,95 p.p. per kind per verblijf. Indien een kinderbed niet standaard in de bungalow is opgenomen, betaalt men extra huur voor het bedje.
Aankomst en verblijf
 • Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de parkreceptie. De parkrecepties hebben wisselende openingstijden.

  Voor de openingstijden van de parkrecepties kunt u terecht op onze website. Bij het gewenste park kunt u onder het kopje "goed om te weten" de openingstijden van de receptie terugvinden.

  Daarnaast is er een overzicht met de contactgegevens van onze parken.

 • Op de dag van aankomst is uw accommodatie vanaf 15.00 uur beschikbaar. In overleg kan er bij uitzondering bekeken worden of eerder inchecken mogelijk is. Het is wel al mogelijk om vanaf 10.00 uur op de dag van aankomst gebruik te maken van de parkfaciliteiten.

  Op de dag van vertrek dient u uw bungalow uiterlijk om 10.30 uur te verlaten en volgens de geldende parkregels op te leveren. In het geval u van de ene bungalow naar de andere gaat verhuizen, gelden dezelfde tijden. Op Hof van Saksen dient u de boerderij uiterlijk om 11.00 uur te verlaten.

  U dient de bungalow waaruit u vertrekt om uiterlijk 10.30 uur te verlaten en kunt inchecken in de nieuwe bungalow vanaf 15.00 uur. In overleg met de parkreceptie kunnen hier uitzonderingen op gemaakt worden.

 • Wanneer u later aankomt dan sluitingstijd van de parkreceptie, dient u dit vooraf te melden bij de parkreceptie. Zij kunnen dan een afspraak met u maken betreffende het afhalen van de bungalowsleutel. Het telefoonnummer van het park kunt u vinden op de website van het betreffende park. Onder de link 'Adres en routebeschrijving' vindt u de adresgegevens het telefoonnummer van de parkreceptie.
 • Afhankelijk van beschikbaarheid is het mogelijk om uw verblijf te verlengen tot een maximale verblijfsduur van 52 aaneengesloten weken.

  Wij vragen u om hiervoor in een zo vroeg mogelijk stadium contact op te nemen met Landal Business Line, tel +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief).

 • Het park is gerechtigd om een borgsom te vragen van maximaal € 500 per accommodatie. In de meeste gevallen zult u hier van te voren van op de hoogte worden gesteld door het park. Dit staat tevens opgenomen in de Algemene Voorwaarden.

  Wanneer u vooraf wenst te weten of er een borgsom gevraagd wordt, adviseren wij u om contact op te nemen met de parkreceptie. Bekijk de Algemene Voorwaarden.

 • Wij vragen u vriendelijk om u bij aankomst op de hoogte te stellen van de parkregels van het park waar u verblijft. Hierin wordt u geïnformeerd over wat u moet doen in het geval van een calamiteit. Tevens willen wij u vragen om Landal Business Line aansluitend te informeren.

 • Wanneer u buiten de openingstijden van de parkreceptie uw sleutel wilt afhalen of inleveren, dient u dit vooraf te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie kan dan een afspraak met u maken betreffende het afhalen of inleveren van de bungalowsleutel. Het telefoonnummer van het park kunt u vinden op de website van het betreffende park. In het linkermenu vindt u onder het kopje "algemeen" de adresgegevens en het telefoonnummer.
 • De bereikbaarheid van onze parken per openbaar vervoer verschilt per park. Kijk voor details op de routebeschrijving per park. Daarop staat beschreven hoe u ons park met het openbaar vervoer kunt bereiken.
 • Nadat u het park van uw keuze heeft ingegeven op het tabblad zakelijk huren op onze website, kunt u in de kaart uw postcode of adres ingeven en op de pijl klikken. Er opent zich dan een routebeschrijving die u desgewenst ook kunt printen.

  Bekijk een volledig overzicht met contactgegevens van alle parken.

 • U krijgt het nachtregistratieformulier samen met de bevestigingspapieren toegezonden. Wanneer u dit vooraf invult, scheelt dit u wachttijd bij de parkreceptie. U kunt het nachtregistratieformulier ook downloaden via onze website.
 • U of uw gasten kun(t)(nen) bij aankomst op het park inchecken met een printout van het contract dat u heeft ondertekend. Ook is het mogelijk om bij het inchecken het reserveringsnummer te geven welke u heeft ontvangen bij uw reservering.

  Bij aankomst op het park kan er om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Zorg dat u of uw gasten deze bij de hand he(eft)(bben). Na uw boeking heeft u telefonisch of per email een reserveringsnummer ontvangen. Bij het inchecken moet u ook een ingevuld nachtregistratieformulier inleveren. Het nachtregistratieformulier kunt u bij de receptie van het park krijgen, of hier downloaden.

  In het geval van een grote incheck (meerdere bungalows) is het mogelijk dat wij afwijkende afspraken met u maken om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.

 • Door de wissel zijn de accommodaties in de schoonmaak tot 15.00 uur. In overleg kan er bij uitzondering bekeken worden of eerder inchecken mogelijk is.

  Het is wel al mogelijk om vanaf 10.00 uur op de dag van aankomst gebruik te maken van de parkfaciliteiten.

 • Landal GreenParks is wettelijk verplicht de gegevens van alle gasten die op het park verblijven te registreren. Hiervoor ontvangt u bij uw reserveringsbevestiging een nachtregistratieformulier.

  Om het inchecken voor u te versoepelen, verzoeken wij u het formulier thuis te printen, volledig in te vullen en af te geven bij de receptie bij aankomst op het park. U kunt het nachtregistratieformulier ook downloaden op de website.

 • Het is zeker mogelijk om tijdens uw verblijf visite in de accommodatie te ontvangen. Wanneer de visite blijft overnachten in de accommodatie, dient u dit bij de parkreceptie te melden. Voor de visite worden de kosten van het bedlinnen en de toeristenbelasting in rekening gebracht.
  Het is enkel mogelijk om visite te laten overnachten, wanneer dit niet het maximaal aantal personen, dat is toegestaan in de accommodatie, overschrijdt.

Betalen en verzekeren
 • Wij verzoeken u de reservering te betalen volgens de betalingsvoorwaarden die vermeld staan in het contract. Deze voorwaarden corresponderen met de termijn(en) die staan vermeld op uw factuur. In sommige gevallen verzoeken wij u, gezien het late karakter van de reservering (last minute), de betaling met spoed over te maken. Hierover wordt u in het contract of de e-mailbevestiging geïnformeerd.
 • U ontvangt een factuur voor uw reservering. U kunt de termijn(en) voldoen door deze over te maken op de bankrekening van de Business Line:
  • vanuit Nederland: NL30RABO0142159514
  • vanuit andere landen: IBAN: NL30 RABO 0142 1595 14 – BIC: RABONL2U
 • Voor het huren van een accommodatie en sommige extra’s geldt in Nederland het BTW-laag tarief van 6%. Voor sommige, meestal luxe, extra’s geldt het BTW-hoog tarief van 21%. Voor parken in het buitenland geldt het BTW tarief dat geldend is in het betreffende land. Wij vermelden het BTW-percentage en het bijbehorende bedrag op de factuur.
 • Door het ondertekenen van ons contract gaat u akkoord met onze annuleringsvoorwaarden. Deze voorwaarden gelden voor alle reserveringen in het betreffende contract. Het is tevens mogelijk om bij uw reservering een annuleringsverzekering af te sluiten bij Europeesche Verzekeringen. Vraag ons naar de mogelijkheden tijdens het reserveren. De actuele voorwaarden van de Europeesche Verzekeringen kunt u hier vinden.
Wijzigen en annuleren
 • U kunt uw reservering annuleren volgens de annuleringsvoorwaarden die staan vermeld in uw contract. In alle gevallen vragen wij u om uw annulering schriftelijk door te geven.
 • U kunt uw reservering wijzigen tot 14 dagen voor aankomst. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Business Line. Dit geldt zowel voor het wijzigen van de bungalows, de extra’s, het programma en het aantal personen. Afhankelijk van de wijziging is het mogelijk dat er kosten worden doorbelast voor de wijziging. Indien dit het geval is, zullen wij u hierover informeren. In alle gevallen geldt dat het wijzigen van een reservering onder voorbehoud is van beschikbaarheid. Voor het wijzigen van een reservering geldt een uitzondering. Het wijzigen van het aantal bungalows naar minder bungalows wordt gezien als een gedeeltelijke annulering. Hiervoor gelden onze annuleringsvoorwaarden die staan vermeld in uw contract.
 • Indien uw persoonsgegevens niet kloppen willen wij u vriendelijk verzoeken om dit zo snel mogelijk aan ons kenbaar te maken, zodat wij dit kunnen wijzigen in uw reservering, offerte of prijsvoorstel. U kunt ons hierover informeren via het Contact Center, email, fax of post.