aankomst-en-verblijf

  • Op de dag van aankomst is uw accommodatie vanaf 15.00 uur beschikbaar (uitzondering Hof van Saksen – vanaf 16.00 uur). In overleg kan er bij uitzondering bekeken worden of eerder inchecken mogelijk is. Het is wel al mogelijk om vanaf 10.00 uur op de dag van aankomst gebruik te maken van de parkfaciliteiten. Op de dag van vertrek dient u uw bungalow uiterlijk om 10.30 uur te verlaten en deze volgens de geldende parkregels op te leveren. In het geval u van de ene bungalow naar de andere gaat verhuizen, gelden dezelfde tijden. U dient de bungalow waaruit u vertrekt om uiterlijk 10.30 uur te verlaten en kunt inchecken in de nieuwe bungalow vanaf 15.00 uur. In overleg met de parkreceptie kunnen hier uitzonderingen op gemaakt worden.
  • Het park is gerechtigd om een borgsom te vragen van maximaal € 500,- per accommodatie. Dit staat tevens opgenomen in de Algemene Voorwaarden. In de meeste gevallen zult u hier van te voren van op de hoogte worden gesteld door het park. Wanneer u vooraf wenst te weten of er een borgsom gevraagd wordt, adviseren wij u om contact op te nemen met de parkreceptie.
  • U kunt bij aankomst op het park inchecken met een print-out van het contract dat u heeft ondertekend of de bevestiging die u via de e-mail heeft ontvangen. Ook is het mogelijk om bij het inchecken het reserveringsnummer te geven welke u heeft ontvangen bij uw reservering. Bij aankomst op het park kan er om een legitimatiebewijs gevraagd worden. Zorg dat u deze bij de hand heeft.
  • Op onze website kunt u wel de indeling van de bungalows bekijken (bijvoorbeeld aantal slaapkamers en badkamers), maar er zijn geen inventarislijsten van de accommodaties te vinden. De inventaris kan namelijk per bungalow verschillen. Mocht u vragen hebben over de inventaris van de accommodaties, neemt u dan contact op met de receptie van het betreffende park. Op onze website kunt u bij het betreffende park de contactgegevens van het park vinden.
  • Bij een verblijf op één van onze parken dient u een zogenaamd nachtregistratieformulier in te vullen. Wanneer u dit vooraf invult, scheelt dit u wachttijd bij de parkreceptie. U kunt het nachtregistratieformulier downloaden via onze website. De gegevens van u en uw reisgezelschap worden verwerkt ten behoeve van de betreffende gemeente, onder meer voor in het geval van calamiteiten. De gegevens kunnen in onze systemen worden verwerkt. In het geval van een grote incheck (meerdere bungalows) is het mogelijk dat wij afwijkende afspraken met u maken om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.
  • Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie over het park en uw verblijf kunt u terecht bij de parkreceptie. De parkrecepties hebben wisselende openingstijden. Voor de openingstijden van de parkrecepties kunt u terecht op onze website. Bij het gewenste park kunt u onder het kopje "praktisch" de openingstijden van de receptie terugvinden. Hier vindt u ook de contactgegevens van het park. 
  • Wanneer u buiten de openingstijden van de parkreceptie uw sleutel wilt afhalen of inleveren, dient u dit vooraf te melden bij de parkreceptie. De parkreceptie kan dan een afspraak met u maken betreffende het afhalen of inleveren van de bungalowsleutel. Op onze website kunt u bij het betreffende park de contactgegevens van het park vinden.