events

 • Een aantal van onze parken beschikken over faciliteiten die geschikt zijn voor een congres. Afhankelijk van de inhoud, vorm en grootte van uw congres zijn er mogelijkheden. De medewerkers van Landal Business Line informeren u graag over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • De parken van Landal GreenParks zijn zeer geschikt om een feest te organiseren. Veel parken beschikken over multifunctionele ruimtes, al dan niet gethematiseerd. Onze parken variëren daarnaast van 30 tot ruim 600 accommodaties en van minimale tot uitgebreide parkfaciliteiten. Onze feestmogelijkheden zijn daardoor zeer divers. De medewerkers van Landal Business Line informeren u graag over de mogelijkheden. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 • Met de Landal Giftcard kunt u iemand een verblijf op één van onze parken cadeau doen. Of gewoon als bijdrage in de kosten van de huur. U kunt zelf een bedrag kiezen tussen de € 5,- en € 150. Kiest u de digitale variant, dan ontvangt u of de ontvanger de giftcard via e-mail. Ontvangt u liever de Landal Giftcard per post, dan wordt deze opgestuurd. De kaart kan worden geactiveerd met de code die wij per email versturen. Meer informatie of bestellen? 
 • Landal GreenParks heeft accommodaties van twee tot 32 personen. Daarnaast is het ook mogelijk om meerdere accommodaties bij elkaar te reserveren. Vraag ons naar de mogelijkheden en wij vertellen u graag wat er voor u en uw gezelschap beschikbaar is. Kijk op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden voor groepen.
 • Al onze parken kenmerken zich door de ligging midden in de natuur en laten zich het beste omschrijven door rust, ruimte en natuur. Niet voor niets zeggen wij: Landal Business Line is buitengewoon zaken doen. Op en om onze parken vindt u dan ook meerdere mogelijkheden voor groeps- en teambuilding activiteiten. Afhankelijk van uw wensen selecteren wij parken die aan uw wensen voldoen.
 • Op de meeste Landal parken zijn één of meerdere horecagelegenheden aanwezig, van snackbar tot á-la-carte restaurant. Dit aanbod verschilt per park en kunt u terugvinden op de parkpagina’s. Daarnaast bieden wij op een groot aantal parken uitgebreide banqueting mogelijkheden en kunt u ontbijtservice bijboeken. Wilt u liever in de eigen bungalow eten? Op de meeste parken bieden wij o.a. gourmetarrangementen en barbecue arrangementen. Bovendien beschikt iedere accommodatie over een keuken en kunt u er met uw gezelschap ook voor kiezen om zelf te koken. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.
  Offerte aanvragen
 • Landal GreenParks biedt zeker mogelijkheden om een evenement te organiseren op een van onze parken in Nederland, maar ook in het buitenland. Wij beschouwen ieder event als een uniek event. Daarom zien wij uw aanvraag als maatwerk. Graag willen wij met u in contact treden en van u weten wat uw event nodig heeft om een onvergetelijke ervaring te worden. Wij denken met u mee om zo de meest geschikte locatie te kunnen selecteren. Met meer dan 90 locaties in negen landen is er ongetwijfeld een locatie die aan uw wensen voldoet. Meer informatie over de mogelijkheden voor evenementen bij Landal GreenParks vindt u hier. Wij willen u dan ook hierbij uitnodigen om uw wensen met ons te bespreken. De medewerkers van Landal Business Line adviseren u graag over de mogelijkheden.
  Contact opnemen
 • Bent u op zoek naar een unieke ervaring? Dan is het exclusief huren van een park zeker een mogelijkheid. Het exclusief huren van uw eigen park biedt u de mogelijkheid om van uw event een onvergetelijke ervaring te maken. Alles op één locatie; van vergaderen tot overnachten en van feesten tot recreëren. Landal GreenParks beschikt over meer dan 90 parken in 9 landen. Onze parken zijn verschillend qua grootte, faciliteiten en uitrustingsniveau. Zodoende kunt u al vanaf 30 personen een park exclusief huren. Op ons grootste park kunt u zelfs met ruim 3.000 personen overnachten. Bent u op zoek naar een locatie midden in de bossen, aan het strand of in een wintersportgebied? Dat is allemaal mogelijk. Naast een volledige uitkoop is het natuurlijk ook mogelijk om een park gedeeltelijk te huren. Wij kiezen dan samen met u de meest geschikte selectie van accommodaties uit op het park. Bij een uitkoop van een park gaan wij altijd uit van maatwerk en daarom willen wij u graag vragen om uw ideeën met ons te delen, zodat we gezamenlijk voor een unieke ervaring kunnen zorgen.