reserveren-wijzigen-annuleren

 • Wijziging(en) of annulering van de reservering wordt alleen in behandeling genomen indien deze per e-mail of brief wordt bevestigd. Als annuleringsdatum wordt gehanteerd, de datum van de eerstvolgende aankomstdag (maandag of vrijdag) volgend op de dag waarop de e-mail of brief door Landal GreenParks is ontvangen. U kunt uw reservering annuleren volgens de annuleringsvoorwaarden die staan vermeld in uw contract.
 • Bedlinnen is een verplichte afname bij Landal GreenParks. De kosten hiervoor bedragen in 2020 € 8,95 per persoon per verblijf en indien relevant kinderbedlinnen voor € 7,50 per kind per verblijf. Indien een kinderbed niet standaard in de bungalow is opgenomen, betaalt men extra huur voor het kinderbedje.
 • De prijzen die u ontvangt van Landal Business Line zijn altijd inclusief BTW, tenzij anders aangegeven. Voor het huren van een accommodatie geldt in Nederland het laag-BTW tarief van 9%. Ook de meeste verplichte extra’s hebben dit laagtarief. Over de toeristenbelasting wordt geen BTW geheven. Sommige extra’s worden aangeslagen tegen het hoog-BTW tarief van 21%. Deze uitsplitsing wordt op uw factuur weergegeven. Voor reserveringen op parken buiten Nederland geldt het BTW tarief van het betreffende land. Ook deze uitsplitsing vindt u terug op uw factuur.
 • U kunt uw reservering wijzigen tot 14 dagen voor aankomst. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Business Line. Dit geldt zowel voor het wijzigen van de bungalows, de extra’s, het programma en het aantal personen. Afhankelijk van de wijziging is het mogelijk dat er kosten worden doorbelast voor de wijziging. Indien dit het geval is, zullen wij u hierover informeren. In alle gevallen geldt dat het wijzigen van een reservering onder voorbehoud is van beschikbaarheid. Het wijzigen van het aantal bungalows naar minder bungalows wordt gezien als een gedeeltelijke annulering. Hiervoor gelden de annuleringsvoorwaarden die staan vermeld in uw contract.
 • Op bijna alle parken is er een ruim aanbod van accommodaties waar huisdieren in zijn toegestaan (Soms 1 maar maximaal 2 huisdieren). Ook zijn er altijd accommodaties aanwezig die huisdiervrij zijn. Er zitten kosten verbonden aan het meebrengen van uw huisdier. Wilt u een huisdier meenemen naar een van onze parken geef dit dan altijd aan bij het maken van de boeking, wij zorgen er dan voor dat wij een huisdier toegankelijke accommodatie reserveren voor u.
 • Landal Business Line werkt met dezelfde prijzen als Landal GreenParks en hanteert (over het algemeen) geen extra kortingen. Indien de last-minute prijzen van toepassing zijn, worden deze automatisch verwerkt in de prijsberekening. In sommige gevallen is het wel mogelijk dat wij extra korting kunnen aanbieden; dit is sterk afhankelijk van het park, de periode, het type accommodatie en het aantal accommodaties dat u wenst te reserveren. In vakantieperiodes en tijdens feestdagen kunnen wij helaas geen extra kortingen geven.
 • Nee, bij het maken van een boeking via de afdeling Landal Businessline is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van een kortingscode. Mocht u van een kortingscode gebruik willen maken, dan kan dit enkel bij het maken van een particuliere boeking. Wanneer u een particuliere reservering maakt ontvangt u echter geen BTW factuur.
 • U kunt op verschillende manieren een offerte aanvragen. Op onze website wordt u deze mogelijkheid geboden door middel van de link ‘vraag offerte aan’. Op deze wijze vraagt u snel en eenvoudig een offerte op. Wenst u een offerte en heeft u zeer specifieke wensen, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij nemen graag de tijd om uw wensen door te spreken en u te voorzien van een passend aanbod.
 • De prijzen van de reserveringen bestaan uit een deel huurkosten en een deel verplichte bijkomende kosten.

  Bij de huurprijs zijn inbegrepen:
  • Schoonmaakkosten
  • Elektriciteit, gas, water en verwarming (bij normaal verbruik; verbruiksafhankelijke kosten voor nutsvoorzieningen op de parken in Denemarken)
  • Het eerste kinderbedje en kinderstoel, indien standaard aanwezig in de bungalow
  • Toegang tot de faciliteiten op het park
  • BTW
  Niet bij de huurprijs inbegrepen zijn de verplichte bijkomende kosten:
  • Reserveringskosten
  • Bedlinnen en indien relevant kinderbedlinnen. Indien een kinderbed niet standaard in de bungalow is opgenomen betaalt men extra huur voor het kinderbedje.
  • Toeristenbelasting p.p.p.n.
  Bij een langetermijnverblijf (meer dan vier weken) komen hier nog de volgende verplichte kosten bij:
  • Extra langetermijn-eindschoonmaak
  • Wekelijkse wissel bedlinnen
  • Wekelijkse schoonmaak sanitair en badkamer (bij een zakelijke reservering)
 • Als u bij ons een offerte opvraagt, dan worden er (nog) geen bungalows voor u in optie gezet. Als u akkoord gaat met het prijsvoorstel dan wordt/ worden de accommodatie(s) wel tijdelijk voor u gereserveerd en ontvangt u van ons het contract. In het contract dat wij u toezenden staat de optietermijn vermeld. Wij kunnen u gedurende deze optietermijn de beschikbaarheid van de accommodatie garanderen. Wij willen u verzoeken het contract, voordat de optietermijn verstrijkt, getekend aan ons retour te sturen. Bij last minute reserveringen is het helaas niet mogelijk om een optie te plaatsen.
 • Bij Landal GreenParks hanteren wij standaard aankomst en vertrek dagen; maandag en vrijdag. Daarnaast hanteren wij standaard verblijfsperiodes; midweek, weekend en week verblijven. Het is echter (bijna) altijd mogelijk om op afwijkende dagen aan te komen en een afwijkende periode te verblijven op een van onze parken. De prijzen voor het huren van een accommodatie zijn gebaseerd op de week-, weekend- of midweek prijs van de betreffende periode. In het geval u een kortere periode wilt boeken, dan geldt alsnog de weekend of midweek huur prijs waarin deze nachten vallen.
 • Bij Landal GreenParks kunt u genieten van een verblijf zoals u dat wilt: van eenvoudig tot extra luxe. Wilt u een appartement, een bungalow, een strandhuisje of uw eigen landhuis met privé-sauna? U kunt ook kiezen voor fraai gelegen chalets in mooie wintersportgebieden of zelfs prachtig riet gedekte boerderijen. Waar u ook voor kiest, u verblijft altijd in de vrije natuur, geniet van de vele faciliteiten op het park en u verblijft in een omgeving waar van alles te ontdekken is. Komt u met collega’s, een groep vrienden, met kinderen of met een schoolgroep? Denkt u aan een bijzondere vergaderlocatie of zoekt u een trainingsruimte? Bij Landal GreenParks hebben wij altijd een geschikte locatie voor uw gezelschap.
 • Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om uw verblijf te verlengen tot een maximale verblijfsduur van 52 aaneengesloten weken. Wij vragen u om hiervoor in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op te nemen.
 • Het is mogelijk om met voorkeur te reserveren voor bijvoorbeeld een specifiek nummer of een bepaalde groep dicht bij elkaar gelegen accommodaties. Wilt u een voorkeur uitspreken voor een specifieke accommodatie, geef dit dan aan ons door bij het maken van de reservering, wij kunnen hier dan rekening mee houden bij het maken van de reservering.
 • Wij verzoeken u de reservering te betalen volgens de betalingsvoorwaarden die vermeld staan in het contract. Deze voorwaarden corresponderen met de termijn(en) die staan vermeld op uw factuur. In sommige gevallen verzoeken wij u, gezien het late karakter van de reservering (last minute), de betaling met spoed over te maken. Hierover wordt u in het contract of de e-mailbevestiging geïnformeerd.
 • Landal Business Line kan uw zakelijk verblijf in een bungalow volledig ontzorgen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boodschappenpakket in de bungalow of een vers bereid ontbijtje dat bezorgd wordt bij uw bungalow! Natuurlijk kunnen wij ook zorgen dat uw bed is opgemaakt en er een handdoekenpakket voor u klaarligt. Het is zelfs mogelijk met uw gezelschap in de bungalow te gourmetten. Zo wordt het zakelijke bezoek ook een informeel samenzijn. Meer opzoek naar luxe? Schuif dan aan in ons restaurant voor een driegangendiner. Met onze extra service maken wij uw verblijf makkelijker en aangenamer. Daarnaast is het met de luxe en het comfort van thuis een prettig verblijf voor uw zakelijke gasten. Hebben we iets (nog) niet in ons assortiment dan kunnen we met ons maatwerk ook veel voor u betekenen.