Uw bedrijfsfeest organiseren is een feest voor ons

Bent u op zoek naar een locatie voor uw bedrijfsfeest? U bent van harte welkom in een van onze multifunctionele feestzalen of in een feestpaviljoen. Heeft u nog meer ruimte nodig? Dan huurt u gewoon het hele park af. Bij Landal zijn we flexibel.

Met alleen een fijne locatie bent u er natuurlijk nog niet. Daarom verzorgen we ook de invulling van het programma. Een DJ of live band mag natuurlijk niet ontbreken, een walking dinner of buffet ook niet. Natuurlijk kunnen de gasten na afloop van het feest gewoon blijven slapen als ze dat willen. We hebben genoeg accommodaties om dat mogelijk te maken.

De ideale locatie voor een bedrijfsfeest op maat

U bent welkom op elk Landal park. Maar om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan uw wensen is fijn als we met u kunnen meedenken. Laat ons weten welk bedrijfsfeest u in gedachten heeft en wie kijken naar de perfecte locatie. Heeft u hulp nodig bij de invulling van uw bedrijfsfeest? Wij staan voor u klaar.

Bedrijfsfeest op maat? Kom naar Landal. Bel de Landal Business Line en we maken er samen een onvergetelijk bedrijfsfeest van.

Referentie: Q-Music

Q-Music verbleef in een weekend in oktober 2017 op Landal Les Etoiles. De radio-uitzending ging gewoon door tijdens hun bedrijfsuitje en werd vanaf het park voortgezet.
Het bedrijfsfeest van Q-Music bij Landal