Je eigen park

Inspiratie

  • Bestaat je bedrijf 25 jaar en je wilt dit vieren met je personeel en hun familie? Nodig ze uit voor een ouderwets gezellig weekendje weg naar een bungalowpark, niet zomaar een park: 'je eigen park'.
  • Relatie-evenement? Start een incentivecampagne voor je relaties met als prijs een weekendje weg met het gezin naar 'je eigen park'.
  • De jaarlijkse kick-off met je salesteam in 'je eigen park'.
Bekijk onze event referenties voor uitgebreide cases van bedrijven die hun doelstelling hebben behaald op hun eigen park.

Voorbeeldprogramma's

Een 'je eigen park' event is altijd maatwerk en wordt op basis van uw wensen samengesteld. Toch hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldprogramma’s van 'je eigen park' uitgewerkt.

Exclusiviteit niet noodzakelijk?

Wij bieden de mogelijkheid om een gedeelte van een park te huren al naar gelang groepsgrootte en wensen.

Events op maat

Door de diversiteit van onze parken kunnen wij ons voorstellen dat je ‘door de bomen het bos niet meer ziet.’ Ons ervaren eventteam kent alle parken en denkt graag met je mee.

Contact opnemen

Welke locatie kies jij?

Het vinden van een locatie, die je exclusief kunt huren, waar je met een grote groep kunt overnachten, teambuilden, eten, feesten, recreëren en overnachten is een uitdaging.
Landal GreenParks biedt de mogelijkheid om een bungalowpark in z’n geheel te huren als 'je eigen park' voor één of meerdere nachten. Met meer dan 85 parken (groot en klein) in 9 landen bieden we voor iedere groepsgrootte een locatie. Zo huur je al 'je eigen park' vanaf 30 personen in Zeeland. Uitstekend geschikt voor een meerdaags bedrijfsuitje, bedrijfsjubileum, familie- of relatie-evenement maar dan net even anders. Ons grootste park biedt plaats aan 3.000 gasten.