Studiereizen

Offerte aanvragen
LGN Sport field
Locaties voor een studie- of schoolreis
De parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend als thuisbasis voor een inspirerende school- of studiereis. Gelegen midden in de natuur, bieden de parken tal van mogelijkheden voor sportieve, creatieve of denksport activiteiten. Maar ook een bezoek aan monumentale dorpen of aan mooie en bijzondere steden met een rondleiding in een (openlucht-)museum behoort zeker tot de mogelijkheid.
Overnachten

Op onze parken zijn er voldoende accommodaties geschikt voor scholen. Van een grote bungalow voor de hele groep of meerdere kleinere bungalows voor meer privacy. Maak uw verblijf compleet met één van de comfortpakketten en hotelservice. Wist u dat het ook mogelijk is om uw eigen stad of uw eigen park te huren?

Suggesties voor studiereizen
Business Line event LOO
Activiteiten
Bijna alle parken hebben een uitgebreid activiteitenprogramma speciaal voor scholen. Dit is natuurlijk te combineren met diverse horecamogelijkheden zoals een afsluitend diner en feestavond. Kijk voor meer inspiratie op de teambuildingspagina. 

We helpen u graag om van uw studie- of schoolreis een onvergetelijke ervaring te maken. Benieuwd wat Landal GreenParks voor uw school kan betekenen? Vraag naar de mogelijkheden.