Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie bij Landal

Naar huis rijden na een geslaagd bedrijfsevent of bedrijfsuitje hoeft niet bij Landal. Op onze parken staan genoeg accommodaties om te overnachten. De medewerkers van Landal Business Line zorgen niet alleen voor een geslaagd feest maar ook voor een goede nachtrust. Ook een familiereünie helpen we graag organiseren. De accommodaties van 10, 24 en 32 personen bieden plek voor alle familieleden, maar we kunnen ook meerdere accommodaties naast elkaar voor u reserveren.

Complete programma’s voor groepen

Activiteiten voor een grote groep organiseren is een vak apart. Wij zijn er als geen ander bedreven in. Op onze parken kunt u terecht voor sportieve, gastronomische, educatieve en culturele activiteiten. Wij maken een programma dat helemaal voldoet aan uw wensen en de samenstelling van de groep. En dat allemaal in een prachtige en inspirerende omgeving. U kunt kiezen uit 90 parken in 9 landen.

Speciale uitjes voor grote groepen

Op de parken van Landal GreenParks ontvangen we verschillende groepen. Van studenten tot collega’s en van familie tot mantelzorgers. Een greep uit ons aanbod:
 • Schoolreis of studiereis
  Educatie en ontspanning gaan prima samen. Kies daarom voor een Landal park als uitvalsbasis voor een school-of studiereis.

 • Wintersport met collega's of zakenrelaties
  Samen op de lange latten. Een sportief en ontspannen idee. Landal Business Line regelt alles voor uw zakelijke wintersport: skipassen, accommodatie, halfpension en een activiteitenprogramma.

 • Zorgvakanties en begeleide groepsreizen
  Soms is er extra zorg nodig bij een event. Dat kan een aangepaste bungalow zijn maar ook medische verzorging. Op onze parken kan iedereen zorgeloos genieten van een verblijf. Onze accommodaties zijn geschikt als logeerhuis of voor zorgvakanties.

 • Met de vereniging op pad
  In een mooie omgeving een groepsactiviteit plannen voor een verenigingsuitje kan prima bij Landal Business Line. U huurt de leukste accommodaties midden in de natuur.

Referentie: de Amarant Groep

De Amarant groep werkt met mensen met een beperking. Zij zijn een graag geziene gast op onze parken. Ze vertellen u graag waarom ze voor ons kiezen.
Daarom met groepen naar Landal