Mogelijkheden in de 1,5 meter-samenleving

Uw vergadering, event of bijeenkomst

  • Uw event of vergadering midden in de natuur
  • Ruim opgezette faciliteiten waar u alle ruimte heeft
  • Een uitgebreid aanbod aan (aangepaste) mogelijkheden binnen de 1,5 meter-samenleving
  • Vergadermogelijkheden in de buitenlucht (bijvoorbeeld in tipi-tenten op sommige parken)

Wij verkennen voor u graag de mogelijkheden

Graag helpen wij u om uw vergadering, event of bijeenkomst helemaal corona-proof te organiseren en uit te voeren op een van onze parken. Zo is er dankzij ons zorgvuldig samengesteld hygiëne-protocol extra aandacht voor brandschone faciliteiten en zijn er speciale samenwerkingen met lokale leveranciers om u van een hapje en een drankje te kunnen voorzien. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
 
Neem contact met ons op

Vergaderen midden in de natuur

Landal GreenParks heeft op verschillende parken in Nederland ruim opgezette vergaderzalen die midden in de natuur liggen. Conform de richtlijnen houden wij een ruimte aan van 5 m2 per persoon in de vergaderzaal. Ook wordt het stoelenplan binnen de capaciteit zo vormgegeven dat er altijd voldoende afstand is gegarandeerd tussen de deelnemers aan de vergadering. Verder wordt er gewerkt met eenrichtingsverkeer in de zaal en zijn er diverse schoonmaakmiddelen aanwezig voor de hygiëne. Ook vergaderen in de buitenlucht tussen het groen behoort tot onze uitgebreide mogelijkheden. 
Onze vergader-mogelijkheden
Wilt u liever een meer huiselijke setting? Reserveer dan een van de vergaderbungalows. Wij zorgen voor een flipover en eventueel een beamer en scherm voor tijdens uw vergadering. U kunt in de bungalow zelf koken of u maakt gebruik van catering. Liever vergaderen in de buitenlucht? Geen probleem. Onze parken beschikken over vrijstaande accommodaties met daaromheen alle ruimte. 

Onbezorgd deelnemen aan een activiteit

Ontdek wat groen kan doen! Een frisse neus halen en bijpraten met collega’s is belangrijk, of het nou voor, tijdens of na uw bijeenkomst is. Gelukkig zijn er diverse (groeps)activiteiten op of in de omgeving van onze parken die men kan ondernemen met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Denk bijvoorbeeld aan boogschieten, lasergamen, wadlopen, of diverse strandactiviteiten bij de kustparken. Neem gerust contact met ons op om de opties per park te bespreken!
Ons aanbod voor groepen

Food & Beverage

Op het gebied van eten & drinken zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u nog steeds van een ontbijt, lunch, diner en/of een borrel genieten op een van onze parken. Dit is echter niet meer, zoals normaal vaak het geval was, in buffetvorm. Uiteraard zorgen we in de restaurants voor voldoende afstand tussen de tafels. Mocht u liever met uw gezelschap in de bungalow blijven, dan kunnen wij ervoor zorgen dat de maaltijden aan de deur worden bezorgd! We informeren u graag over de mogelijkheden.
Neem contact met ons op

Hybride events

Het organiseren van een meeting of een event ziet er op dit moment heel anders uit dan we gewend zijn. Waar er voor de corona-maatregelen bijna altijd fysieke meetings werden georganiseerd, is dit door de RIVM-richtlijnen ineens niet altijd meer mogelijk. Echter, de behoefte om kennis uit te wisselen en/of samenwerkingen te versterken, blijft. 
Hybride meetings worden daarom steeds populairder. Het is dé oplossing om meetings in het nieuwe normaal door te laten gaan. Een hybride event is een combinatie van een offline en een online bijeenkomst. Dankzij de techniek zijn de mogelijkheden eindeloos: van een fysieke bijeenkomst die wordt opgenomen en live vanuit huis te volgen is tot een QA, stemmen tijdens een poll of chatmogelijkheden tijdens een break. Alles is mogelijk. 
 
Neem contact op
Bij hybride events kijken deelnemers niet alleen vanuit huis mee, het is ook mogelijk om ze  in verschillende zalen of zelfs locaties te laten participeren. Zo volgt iedereen hetzelfde programma, met voldoende afstand en is er meer betrokkenheid omdat een deel van de deelnemers wel fysiek aanwezig is. Landal GreenParks beschikt over een aantal parken met mogelijkheden om een hybride event te organiseren. De techniek is een belangrijk onderdeel van hybride bijeenkomsten. Daarom werken wij samen met diverse partners die de audiovisuele ondersteuning verzorgen. Wij geven u graag advies over een betrouwbare techniekpartner in de betreffende regio, maar het is ook mogelijk een eigen AV-partner hiervoor mee te nemen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw hybride event? Neem contact met ons op. 

Samen verantwoordelijk

Alles wat wij doen is uiteraard met inachtneming van de RIVM-richtlijnen. Nieuwe informatie wordt meteen gedeeld met onze parkmedewerkers en naast onze extra hygiëne-maatregelen hanteren wij op smallere looproutes eenrichtingsverkeer en bewaken wij overal de 1,5 meter afstand. 
Neem contact met ons opRIVM-richtlijnen
Ons beleid kan wijzigen wanneer de situatie er om vraagt. Indien er wijzigingen plaatsvinden, zullen wij u hierover informeren. Desondanks zijn de richtlijnen op de parken leidend. Er kunnen dus geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze pagina. Heeft u nog vragen met betrekking tot onze richtlijnen? Neem dan contact op met ons op.