Groepsverblijven

De afdeling Business Line is gespecialiseerd in het op maat organiseren van groepsverblijven op onze parken. Of het nou een bedrijfsuitje is voor 100 personen of een familiereünie vanaf 10 accommodaties, ons team kan alles tot in de puntjes verzorgen.
Lees meer over groepsverblijven

Incentives

Wanneer u uw collega's of relaties wilt belonen of bedanken met een verblijf bij Landal GreenParks, dan bent u bij Landal Business Line aan het juiste adres.
Dit kan in de vorm van een volledig verzorgd event met de nadruk op vermaak en ontspanning of door uw medewerker of relatie een cadeaubon te geven voor een verblijf op één van onze parken.
Lees meer over incentives

Locaties voor studiereis

De parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend als thuisbasis voor een inspirerende school- of studiereis.

Van bossen tot heide en van strand tot bergen, alle parken van Landal GreenParks liggen midden in de natuur. Met ruim 90 parken in 9 landen is er voor iedereen een perfecte locatie. Ontdek wat de natuur te bieden heeft door een heerlijke wandel- of fietstocht, zonder ver van je accommodatie te hoeven.

Lees meer over studiereizen

Teambuilding

Hoe beter het team, hoe beter het werk. Daarom is het belangrijk dat u en uw collega’s elkaar goed leren kennen. Dat maakt het contact op de werkvloer - en soms daarbuiten - een stuk leuker. Onze parken vormen het ideale decor voor teambuilding. Trek er met uw collega’s op uit en geniet van al het moois dat we u te bieden hebben. Want de beste accommodaties en de leukste activiteiten om teamspirit te kweken vindt u bij Landal!
Lees meer over teambuilding

Met collega's of relaties op de latten

Ook op onze wintersportparken vindt u full-service groepsverblijven. U reserveert bij Landal Business Line diverse appartementen of chalets naast elkaar, compleet met skipas, half pension en activiteitenprogramma.
Lees meer over zakelijk wintersporten

Speciaal voor zorggroepen

Even lekker op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als er extra zorg of begeleiding nodig is, dan komt hier heel wat bij kijken. De ruim 90 parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend voor verschillende soorten zorgvakanties, begeleide groepsreizen en logeerhuizen. De parken liggen midden in de natuur en bieden een groot scala aan activiteiten op en rond het park. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor vermaak.

Lees meer over zorg op maat