Groepsverblijven

De afdeling Business Line is gespecialiseerd in het op maat organiseren van groepsverblijven op onze parken. Of het nou een bedrijfsuitje is voor 100 personen of een familiereünie vanaf 10 accommodaties, ons team kan alles tot in de puntjes verzorgen.
Lees meer over groepsverblijven

Incentives

Wanneer u uw collega's of relaties wilt belonen of bedanken met een verblijf bij Landal GreenParks, dan bent u bij Landal Business Line aan het juiste adres.
Dit kan in de vorm van een volledig verzorgd event met de nadruk op vermaak en ontspanning of door uw medewerker of relatie een cadeaubon te geven voor een verblijf op één van onze parken.
Lees meer over incentives

Locaties voor schoolreis of studiereis

De parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend als thuisbasis voor een inspirerende school- of studiereis.

Met meer dan 85 parken in 9 landen is er voor elke schoolgroep een passende locatie.

Lees meer over schoolreizen

Teambuilding

Samen: samen dingen ondernemen, samen plezier beleven en samenwerken. Daar draait het om bij teambuilding. Als groep resultaten behalen en daarmee de vertaalslag maken naar het leven van alledag.
Lees meer over teambuilding

Met collega's of relaties op de latten

Ook op onze wintersportparken vindt u full-service groepsverblijven. U reserveert bij Landal Business Line diverse appartementen of chalets naast elkaar, compleet met skipas, half pension en activiteitenprogramma.
Lees meer over zakelijk wintersporten

Speciaal voor zorggroepen

Even lekker op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als er extra zorg of begeleiding nodig is, dan komt hier heel wat bij kijken. De ruim 85 parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend voor verschillende soorten zorgvakanties, begeleide groepsreizen en logeerhuizen. De parken liggen midden in de natuur en bieden een groot scala aan activiteiten op en rond het park. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor vermaak.

Lees meer over zorg op maat