Groepsverblijven

De afdeling Business Line is gespecialiseerd in het op maat organiseren van groepsverblijven op onze parken. Of het nou een bedrijfsuitje is voor 100 personen of een familiereünie vanaf 10 accommodaties, ons team kan alles tot in de puntjes verzorgen.

Overnachten met uw groep

Naast de overnachting kunnen wij desgewenst een compleet programma voor u verzorgen. Van ontbijt, lunch, diner en feestavond met de gehele groep tot een sportief, educatief of cultureel programma op en rond het park. Wat dacht u van 's ochtends in alle vroegte op pad met de boswachter herten spotten?

Uw groep kan op verschillende manier op onze parken overnachten. Zo kunt u bij ons grote bungalows, businessbungalows of meerdere accommodaties naast elkaar reserveren. Op deze manier kunt u uw eigen privacyniveau bepalen. Wilt u bijvoorbeeld een eigen badkamer of is het geen probleem om deze te delen met collega’s, vrienden of familie.

  • Grote bungalows

    Veel parken beschikken ook over grote bungalows vanaf 10 personen. Zelfs voor 24 en 32 personen!
  • Businessbungalows

    U kunt ook voor de businessbungalows kiezen, deze bestaan uit drie vrijstaande 6-persoonsbungalows (bij elkaar gelegen) met daarbij een bungalow die geheel is omgetoverd tot één hele grote huiskamer met grote keuken.
  • Meerdere accommodaties naast elkaar

    Wij bieden de mogelijkheid om meerdere accommodaties naast elkaar te reserveren op voorkeur zodat uw groep naast elkaar zit. Zo geniet u toch van uw eigen privacy maar bent u wel dicht bij elkaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Compleet programma

Er komt vaak heel wat bij kijken wanneer u bijvoorbeeld activiteiten, uitstapjes of een diner wilt organiseren voor een grotere groep. Op veel van onze parken bieden we speciale sportieve, educatieve en culturele activiteiten, uitstapjes en diverse horecaprogramma’s die speciaal gemaakt zijn voor groepen.

Met meer dan 90 parken in 9 landen ziet u snel door de bomen het bos niet meer. Elke groep heeft z'n eigen wensen vandaar dat wij deze programma's op maat in overleg met u samenstellen. Wij adviseren u graag!

Contact opnemen