Locaties voor schoolreis of studiereis

De parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend als thuisbasis voor een inspirerende school- of studiereis.

Met meer dan 85 parken in 9 landen is er voor elke schoolgroep een passende locatie.

Suggesties voor reizen

  • Cultuurreis Limburg

    Wat dacht u van een culturele reis naar Maastricht en het Drielandenpunt met een overnachting in het heuvellandschap op Landal Hoog Vaals? Dit park biedt speciale arrangementen voor schoolgroepen met een diversiteit aan activiteiten in de omgeving. Ervaar Bourgonisch Limburg vanaf deze toplocatie.

  • Ervaar de natuur op de Waddeneilanden

    Onze 9 parken op de Waddeneilanden zijn een uitstekende thuisbasis voor een schoolreis naar de natuur. De natuur is er ongerept, ruig en afwisselend. Combineer een boeiende biologieles met een frisse duik in zee en een middagje wadlopen.

  • Actief op de Veluwe

    De Veluwe, een prachtig gebied vol heide en bos waar veel te beleven is. Van fietstochten tot wandelingen met de boswachter, boogschieten, GPS-tochten en oog in oog komen te staan met grazende runderen. Naast de natuur is een bezoek aan het Kröller-Muller Museum ook zeker de moeite waard. Overnachten kunt u op één van onze 8 parken op de Veluwe.

Overnachten

U kunt met uw schoolgroep een groepsaccommodatie of meerdere accommodaties naast elkaar reserveren. Als u meer dan 10 bungalows boekt, kunnen uw wensen op maat worden samengesteld.

Dagprogramma

Op diverse parken bieden we sportieve dagprogramma's speciaal voor scholen die eventueel te combineren zijn met een afsluitend diner, feestavond of overnachting.

Met meer dan 85 parken in 9 landen ziet u snel door de bomen het bos niet meer. Elke schoolgroep heeft andere wensen en daarom adviseert ons team u graag over de mogelijkheden en parken die het beste aansluiten bij uw wensen.

Contact opnemen