Speciaal voor zorggroepen

Even lekker op vakantie is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als er extra zorg of begeleiding nodig is, dan komt hier heel wat bij kijken. De ruim 85 parken van Landal GreenParks lenen zich uitstekend voor verschillende soorten zorgvakanties, begeleide groepsreizen en logeerhuizen. De parken liggen midden in de natuur en bieden een groot scala aan activiteiten op en rond het park. Zo zijn er verschillende mogelijkheden voor vermaak.

Aangepaste bungalows

Op verschillende parken bieden wij accommodaties die aangepast zijn voor mindervaliden. Zo zijn bijvoorbeeld de badkamer, het toilet en/óf de keuken aangepast. Ook beschikken vele parken over groepsbungalows variërend van 8 tot 32 personen. Daarnaast zijn er bungalows geschikt voor mensen met astma/COPD, bungalows voor slechtzienden en een bungalow voor slechthorenden.

Hier vindt u een overzicht van parken met accommodaties geschikt voor mindervaliden.

Zorg op maat

Voor gasten die extra begeleiding en zorg nodig hebben bieden wij zorg op maat via Comfortzorg. Landal GreenParks heeft een samenwerkingsverband afgesloten met Comfortzorg, één van de beste en meest ervaren organisaties op het gebied van thuiszorg op vakantieadressen.
Contact opnemen