Ons aanbod voor Personeelsverenigingen

Denk eens aan een gezellig weekend weg op een van de ruim 120 parken van Landal GreenParks; we denken graag met u mee om een mooie personeelsaanbieding samen te stellen. 

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat wij voor de leden van uw personeelsvereniging kunnen doen? Voor meer informatie over op maat gemaakte aanbiedingen voor uw personeel kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder. 

Het reserveren maken we u graag zo gemakkelijk mogelijk.

  • Houdt u liever de touwtjes in handen? Dan kunt u via uw vaste Business Line-contactpersoon een groepsboeking maken. Wenst u allemaal bij elkaar in de buurt te overnachten op het park? Of wilt u een leuke attentie voor aankomst van de medewerkers in de bungalows laten klaarzetten? Ook dit regelen we voor u. 
  • Ook is het mogelijk om één of meerdere bungalows voor een periode van een half jaar of jaar speciaal voor uw medewerkers te boeken. Het hele jaar door kunnen uw werknemers om de beurt gebruik maken van de bungalow.

Continental Pneus

Continental Pneus boekt al ruim 10 jaar een bungalow op Landal Sonnenberg in Duitsland voor een langere periode. Werknemers kunnen zich inschrijven voor midweek-, weekend- en weekverblijven. Continental Pneus zorgt voor de reservering en de betaling: de medewerkers hoeven alleen nog naar Landal Sonnenberg te reizen en te genieten van een aangenaam verblijf in hun bungalow.

Vodafone Ziggo

De personeelsvereniging van Vodafone Ziggo trakteert haar leden al meerdere jaren op een weekend weg met een mooie korting. In dit geval verblijven de medewerkers gedurende een specifiek weekend op een Landal-park. De personeelsvereniging zorgt voor een leuke attentie bij aankomst en op verzoek boeken wij de bungalows bij elkaar in de buurt. 

Referentie: Vodafone Ziggo

Al meerdere jaren boeken we, voor de leden van onze personeelsvereniging, huisjes bij Landal GreenParks. Onze leden hebben de keuze uit verschillende type huisjes, deze zijn netjes, verzorgd en modern ingericht. We bezoeken steeds weer een ander park, ieder park heeft zijn eigen sfeervolle karakter, of het nu ligt op de Veluwe of aan de zee. Hierdoor ontdekken we keer op keer weer nieuwe leuke regio’s binnen Nederland. De goede service en gezellige sfeer op het park maakt het tot een relax weekendje weg. 
Daarom personeelsaanbiedingen bij Landal