AFAS Software - Buro N-Sign - Landal Esonstad - mei 2019

Klant: AFAS Software - Buro N-Sign - Landal Esonstad - mei 2019 Categorie: Events

Met honderden collega’s beleefde AFAS Software in een weekend in mei 2019 het jaarlijkse bedrijfsuitje in een eigen vestingstad van Landal Esonstad, die voor de gelegenheid geheel in stijl werd omgetoverd tot de Verenigde AFAS Compagnie (VAC).


Bijzonder aan dit evenement was de unieke samenwerking met het organiserende Buro N-Sign uit Hilversum en de samensmelting van lokale activiteiten en catering mogelijkheden door BeleefWad.

Teamspirit

 AFAS Software op Landal Esonstad  Teamspirit kweek je bij Landal, dus dit event begon met een actief programma bestaande uit 12 verschillende activiteiten: van suppen of een wad belevenis tot een interactief moordspel. Na het programma kon iedereen zich opfrissen in de aangewezen bungalows, om vervolgens verkleed als karakter uit de VOC tijd de feestavond af te trappen in de borrelstraat. Hier konden medewerkers de Gouden Eeuw herbeleven compleet met ambachtelijke catering, ganzenhoeders, zeemanskoren garnalenpellers en haringkarren tot aan VAC merchandise en bierviltjes; aan alles was gedacht. Daarna werd op het volledig getransformeerde marktplein een geweldig feest gevierd. Foodtrucks, een live band, diverse artiesten en dj’s zorgden voor een enerverende feestavond, die werd afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow. Vroege vogels doken de volgende ochtend met hun VAC-mutsen nog even het water in tijdens de AFAS duik, om de dag weer fris te beginnen!