Europeesche Verzekeringen - Landal Coldenhove - november 2016

Klant: Europeesche Verzekeringen - Landal Coldenhove - november 2016 Categorie: Events

In november 2016 heeft Europeesche Verzekeringen voor de vijfde keer in samenwerking met Landal GreenParks een relatieweekend georganiseerd.


Dit keer verbleef Europeesche Verzekeringen op Landal Coldenhove. Tijdens de zakelijke bijeenkomst op zaterdagochtend werden de zakelijke partners bijgepraat over producten en diensten van Europeesche Verzekeringen. Intussen vermaakten de reisgenoten zich met speciaal voor hen door het Fun & Entertainment team georganiseerde activiteiten. De rest van het weekend konden de gasten genieten van alle uitgebreide faciliteiten op het park en de mooie omgeving.

De ideale locatie voor een zakelijke bijeenkomst

Esther Molenaar, Accountmanager bij Europeesche Verzekeringen: “In deze tijd, waarin de grens tussen werk en privé vervaagt, ervaren wij als vrijetijdsverzekeraar dat een park van Landal GreenParks de ideale locatie is voor een zakelijke bijeenkomst. Zo kunnen wij onze relaties laten ervaren wat wij bedoelen met “onbezorgd genieten van je vrije tijd” terwijl er in een mooie ontspannen omgeving ook kennis wordt uitgewisseld. Bij de organisatie van deze weekenden ervaren wij Landal GreenParks als een partner die ruimte biedt om een persoonlijke invulling aan het weekend te geven, waarbij zij zeer meedenkend en behulpzaam zijn en ons op een professionele wijze helpen om het maximale uit deze weekenden te halen”.