Europeesche Verzekeringen

Klant: Europeesche Verzekeringen Categorie: Groepen

"Zorgeloos genieten in een luxe omgeving".

In deze tijd, waarin de grens tussen werk en privé vervaagt, ervaren wij als vrijetijdsverzekeraar dat een park van Landal GreenParks het ideale toneel is voor een zakelijke bijeenkomst.

Zo kunnen wij onze relaties laten ervaren wat wij bedoelen met “onbezorgd genieten van je vrije tijd” terwijl er in een mooie ontspannen omgeving ook kennis wordt uitgewisseld.

In november 2016 hebben wij voor de 5e keer in samenwerking met Landal GreenParks een relatieweekend georganiseerd. Dit keer op het mooie Landal Coldenhove.

(Tijdens de zakelijke bijeenkomst op zaterdagochtend werden onze zakelijke partners bijgepraat over onze producten en diensten. Intussen vermaakten de reisgenoten zich met speciaal voor hen door het Fun & Entertainment team georganiseerde activiteiten. De rest van het weekend konden onze gasten genieten van alle uitgebreide faciliteiten op het park en de mooie omgeving.) Bij de organisatie van deze weekenden ervaren wij Landal als een partner die ruimte biedt om een persoonlijke invulling aan het weekend te geven, waarbij zij zeer meedenkend en behulpzaam zijn en ons op een professionele wijze helpen om het maximale uit deze weekenden te halen.

Esther Molenaar – Accountmanager bij Europeesche Verzekeringen