Heras

Klant: Heras Categorie: Events

"Het hele weekend was één groot feest!"

Een heel weekend een personeelsfeest houden met 500 personen? Op Landal De Lommerbergen is het mogelijk! Anita Strijbos (personeelsvereniging Pévéras) van Heras doet verslag:

Soepele entree

Op vrijdagmiddag 6 november verzamelt de personeelsvereniging (PV) zich bij de receptie op het park Landal De Lommerbergen. Hier worden alle tassen met presentjes, informatie en de mappen met de sleutels voor de gehuurde bungalows klaargezet. In het totaal voor 149 bungalows! Er zullen dit weekend circa 500 mensen aanwezig zijn. Heras medewerkers melden zich met partners en gezinsleden aan een apart ingerichte balie, waar de PV ze ontvangt en alles meegeeft. Iedereen is erg enthousiast. Dit is al een leuk begin van het weekend!

De volgende ochtend is er een vrijblijvende ATB-clinic georganiseerd door Frans Willems, waar een leuke ploeg aan meedoet. Frans laat als echte leider, de deelnemers de kneepjes van het vak zien. Dat het inspannend was, bleek wel uit de rode wangen en de verhitte gezichten.

De feestavond

De feestavond begint zaterdagavond om 19.00 uur in het zwembad, met van 19.30 tot 20.30 uur een zeskamp voor de kinderen. Aansluitend is het vrij zwemmen, wat veel kinderen dan ook doen. Vanaf 19.30 uur speelt de band ‘Mixed Up’, eerst akoestisch wandelend door het zwembad, later versterkt vanaf het podium. Leuke muziek die iedereen aanspreekt en waar op gedanst kan worden, maar dat valt nog niet mee op je badslippers! Drank en warme hapjes worden de gehele avond rondgebracht. Voor de rokers is een partytent neergezet, met fakkels rondom en badjassen bij de deur (tegen de kou). Ook de collega’s die alleen naar de feestavond zijn gekomen hebben het erg naar de zin. In de loop van de avond is de prijsuitreiking van de ATB-clinic en wordt Frans Willems bedankt. Ook de leden van het PV-bestuur worden door de leden bedankt.

Nog aardig om te vermelden is dat er een goede ingangscontrole was vanuit Landal GreenParks. Dennis Gouka, directeur van Heras, was er ook, maar Dennis was zijn polsbandje vergeten. Hij meldde zich en zei: “Maar ik ben de directeur”, Landal medewerker: “Ja, dat zeggen ze allemaal”. Later kwamen er twee collega’s die Dennis bij naam noemde en mocht hij toch naar binnen.

Een geslaagd personeelsfeest

Wat leuk is het om over het park te lopen en aan de Heras ballonnen in bomen, struiken en aan de deuren van de bungalows te zien waar Heras-medewerkers logeren. Gezellig om op de Plaza, het terras buiten, het zwembad en de restaurants je collega’s uit alle regio’s tegen te komen. Er wordt veel gekletst en gelachen en de kinderen vermaken zich uitstekend! De reacties die we krijgen zijn alleen maar positief, iedereen geniet. Diverse mensen bedanken ons, komen naar ons toe, dat het allemaal zo leuk is en goed geregeld. Daar doen we het voor!!

Een paar kleine zaken, die we ter plekke op hebben kunnen lossen, waren er ook. Maar al met al was het hele weekend één groot feest en willen wij als Pévéras iedereen van harte bedanken voor het mede slagen van dit weekend!