Heras - Landal De Lommerbergen - november 2009

Klant: Heras - Landal De Lommerbergen - november 2009 Categorie: Events

Een heel weekend een personeelsfeest houden met 500 personen? Op Landal de Lommerbergen is het mogelijk.


Anita Strijbos (Personeelsvereniging Pévéras van Heras) doet verslag: Op vrijdagmiddag 6 november verzamelen de leden van de personeelsvereniging Pévéras zich bij de receptie op het park Landal de Lommerbergen. Hier worden alle tassen met presentjes, informatie en de mappen met de sleutels voor de gehuurde bungalows klaargezet. In totaal zijn dit weekend ongeveer 500 personen aanwezig welke worden ondergebracht in 149 bungalows.

Iedereen is enthousiast

Heras medewerkers melden zich met partners en gezinsleden bij een apart ingerichte balie in de receptie, waar de leden van de personeelsvereniging ze ontvangt en alles meegeeft. Iedereen is erg enthousiast, dit is al een leuk begin van het weekend. De volgende ochtend is er een vrijblijvende ATB-clinic georganiseerd door Frans Willems, waar een leuke groep medewerkers aan meedoet. Frans laat als echte leider, de deelnemers de kneepjes van het vak zien. Dat het inspannend was, bleek wel uit de rode wangen en de verhitte gezichten. Op zaterdagavond wordt er een feestavond georganiseerd in het subtropische zwemparadijs van het park. De feestavond begint met een zeskamp voor de kinderen, aansluitend is het mogelijk om vrij te zwemmen.

Een groot feest

Later op de avond speelt de band ‘Mixed Up’, eerst akoestisch wandelend door het zwembad, later versterkt vanaf het podium. Leuke muziek die iedereen aanspreekt en waar op gedanst kan worden, maar dat valt nog niet mee op je badslippers. Drank en warme hapjes worden de gehele avond rondgebracht. Ook de collega’s die alleen naar de feestavond zijn gekomen hebben het erg naar de zin. In de loop van de avond is de prijsuitreiking van de ATB-clinic en wordt Frans Willems bedankt. Heras ballonnen in bomen, struiken en aan de deuren van de bungalows maken duidelijk waar Heras-medewerkers overnachten. Op de Plaza, het terras, in het zwembad en in de restaurants kom je collega’s uit alle regio’s tegen. Er wordt veel gekletst en gelachen en de kinderen vermaken zich uitstekend. Al met al was het hele weekend één groot feest en willen wij als Pévéras iedereen van Landal GreenParks bedanken voor het mede slagen van dit weekend.