Microbeton

Klant: Microbeton Categorie: Events

"Tot op de dag van vandaag zorgt het woord Winterberg voor een lach op ieders gezicht. Wat een fantastische dagen hebben we gehad. Bedankt!"

Met z’n allen naar Winterberg!! De voorpret was al heel groot. Na een lange rit over een grote ijsbaan werd ons wachten beloond. Wat een sprookje… Een schitterend park aan de piste en zoveel sneeuw hadden velen van ons nog nooit gezien. De huisjes stonden er sprookjesachtig bij. Wat een ruimte, wat een rust. Leuke ontvangst bij de receptie. Alles was op en top geregeld. Sleutels lagen klaar en zo zaten, 30 minuten na aankomst, alle 18 microbetonners aan het eerste wijntje in het knusse huisje. Na een heerlijk diner in het gezellige Landal restaurant, en nog wat drankjes aan de bar, gingen we onze eerste nacht in om de volgende ochtend fris en fruitig aan het ontbijt te zitten.

Een goed ontbijt, ski’s en snowboards huren onderaan het park, skipassen kopen bij de receptie, alles is mogelijk en met een groep zeker heel handig. Om 10 uur stonden we met z’n allen op de piste. Wat een lol en wat een vrolijke gezichten. Na de lesjes lekker terug skiën of snowboarden naar het park. Geen gezeur met busjes enzovoorts. Ideaal!

’s Middags nog heerlijk de spieren ontspannen in het zwembad om vervolgens met rode wangen en een voldaan gevoel het centrum in te gaan waar een lange nacht volgde. Een nieuwe dag met nog meer sneeuw is aangebroken. Een betere week hadden we niet kunnen hebben. ’s Avonds hadden we het geluk nog de bingo in het restaurant mee te maken. Dit werd leuk gepresenteerd door twee jongens. Alle mannen (jong en oud) waren al snel bloedfanatiek! Veel loten werden er gekocht en we wonnen de ‘pechvogelprijs’, waar we als team erg blij mee waren. De volgende ochtend was het helaas tijd om te gaan. In de Landal shop nog een heerlijk ontbijt ingekocht en vervolgens richting Nederland. Tot op de dag van vandaag zorgt het woord Winterberg voor een lach op ieders gezicht. Wat een fantastische dagen hebben we gehad.
Bedankt!