Microbeton - Landal Winterberg - 2010

Klant: Microbeton - Landal Winterberg - 2010 Categorie: Events

Met z’n allen naar Winterberg! De voorpret was al heel groot. Na een lange rit over een grote ijsbaan werd ons wachten beloond. Wat een sprookje…


Sprookjesachtig

Een schitterend park aan de piste en zoveel sneeuw hadden velen van ons nog nooit gezien. De bungalows stonden er sprookjesachtig bij. Wat een ruimte, wat een rust. Leuke ontvangst bij de receptie. Alles was op en top geregeld. Sleutels lagen klaar en zo zaten alle 18 microbetonners aan het eerste wijntje in de knusse bungalow. Na een heerlijk diner in het gezellige restaurant gingen we onze eerste nacht in om de volgende ochtend fris en fruitig aan het ontbijt te zitten. Na een goed ontbijt haalden wij onze skipassen op bij de receptie.

Lach op ieders gezicht

Onderaan het park konden we ski’s en snowboards huren. Om 10 uur stonden we met z’n allen op de piste. Wat een lol en wat een vrolijke gezichten. Na de lesjes lekker terug skiën of snowboarden naar het park. ’s Middags nog heerlijk de spieren ontspannen in het zwembad om vervolgens met rode wangen en een voldaan gevoel het centrum in te gaan waar een lange nacht volgde. De volgende dag gingen we weer met veel plezier de piste op. ’s Avonds hebben we meegedaan met de bingo in het restaurant georganiseerd door het Fun & Entertainment team. Alle mannen (jong en oud) waren al snel bloedfanatiek. Veel loten werden er gekocht en we wonnen de ‘pechvogelprijs’, waar we als team erg blij mee waren.

De volgende ochtend was het helaas tijd om te gaan. In de parkshop hebben we nog een heerlijk ontbijt ingekocht om vervolgens weer terug naar Nederland te gaan. Tot op de dag van vandaag zorgt het woord Winterberg voor een lach op ieders gezicht. Wat een fantastische dagen hebben we gehad. Bedankt!