Special Olympics - Landal De Lommerbergen, Landal Domein De Schatberg - juni 2010

Klant: Special Olympics - Landal De Lommerbergen, Landal Domein De Schatberg - juni 2010 Categorie: Events

In het weekend van 4, 5 en 6 juni 2010 vonden in Noord-Limburg de Special Olympics plaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Een evenement dat elke twee jaar plaats vindt.


Landal GreenParks is er trots op ruim 2.400 deelnemers; sporters en begeleiders, te hebben verwelkomd op drie van haar parken in Limburg: Landal Het Roekenbosch, Landal de Lommerbergen en Landal Domein de Schatberg.

Zeer succesvol

Landal Domein de Schatberg was tijdens de Special Olympics zelfs volledig uitgekocht voor deelnemers aan de Special Olympics. De ruim 2.400 sporters en begeleiders werden met touringcars van en naar de sportvelden en het stadion vervoerd. De deelnemers hebben twee dagen op de parken ontbeten en op zaterdagavond werd er voorafgaand aan de feestavond verspreid over de drie parken een diner geserveerd voor alle gasten. Een enorme logistieke operatie die zeer succesvol is verlopen, getuige de reactie van Daniëlle Remy, Eventmanager Special Olympics Noord Limburg 2010.

"Wij hebben Landal GreenParks ervaren als een hele professionele en flexibele partner zowel in de voorbereidingen als ook tijdens het evenement zelf. Met veel enthousiasme en betrokkenheid hebben zij zich ingezet om de sporters en begeleiders een onvergetelijk weekend te bezorgen. Uit de vele positieve reacties die wij hebben ontvangen, blijkt dat Landal GreenParks hierin meer dan geslaagd is. Wij zijn dan ook trots op het resultaat wat we gezamenlijk hebben bereikt".