Special Olympics

Klant: Special Olympics Categorie: Events

"Wij hebben Landal Business Line ervaren als een hele professionele en flexibele partner zowel in de voorbereidingen als ook tijdens het evenement zelf."

In het weekend van 4, 5 en 6 juni vonden in Noord-Limburg Special Olympics Nationale Spelen 2010 plaats voor mensen met een verstandelijke handicap, een evenement dat elke twee jaar plaats vindt. Landal GreenParks is er trots op ruim 2.400 deelnemers, zowel sporters als begeleiders, te hebben kunnen verwelkomen op drie van haar parken in Limburg: Landal Het Roekenbosch, Landal De Lommerbergen en Landal Domein de Schatberg. Dit laatste park was tijdens het evenement zelfs volledig uitgekocht voor het accommoderen van deelnemers aan Special Olympics.

De ruim 2.400 sporters en coaches werden met touringcars van en naar de sportvelden en het stadion vervoerd. De deelnemers hebben twee dagen op de parken ontbeten en op zaterdagavond werd er voorafgaand aan de feestavond verspreid over de drie parken een diner geserveerd voor de ruim 2.400 gasten. Een enorme logistieke operatie die zeer succesvol is verlopen, getuige de reactie van Daniëlle Remy, Eventmanager Special Olympics Nationale Spelen Noord Limburg 2010:

"Wij hebben Landal ervaren als een hele professionele en flexibele partner zowel in de voorbereidingen alsook tijdens het evenement zelf. Met veel enthousiasme en betrokkenheid hebben zij zich ingezet om de sporters en coaches een onvergetelijk weekend te bezorgen. Uit de vele positieve reacties die wij hebben ontvangen, blijkt dat Landal hierin meer dan geslaagd is. Wij zijn dan ook trots op het resultaat wat we gezamenlijk hebben bereikt."