Landal Aelderholt

In het bosrijke zuidoosten van Drenthe vindt u vakantiepark Landal Aelderholt. Het is hier heerlijk ontspannen, uw accommodatie ligt midden in de natuur. En de kinderen, die vermaken zich urenlang in het indoorspeelparadijs. Drenthe is met 1.100 kilometer fietspaden een echte fietsprovincie. Vanuit uw accommodatie fietst u zo naar hunebedden, bossen, veen en mooie dorpjes. Maar ook voor wandelaars zijn er prachtige routes. U kunt hier zelfs wandelen tussen de boomtoppen, op het Boomkroonpad. De Mepperdennen liggen op een steenworp afstand en ook het dorp Aalden, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, ligt dichtbij. Op het vakantiepark kunt u onder andere verblijven in een aantal luxueuze, grote vrijstaande accommodaties in boerderijvorm en 8-persoons Eco-bungalows. Ook is er een supersnelle glijbaan! De glijbaan is wel 60 meter lang, en heeft een prachtige sterrenhemel.

Midden in de natuur

Landal Aelderholt ligt in het bos- en veenrijke zuidoosten van Drenthe dichtbij Emmen, Hoogeveen en Assen en is nabij de A28 en A37.

  • In de directe omgeving van de Mepperdennen
  • Overdekt zwembad
  • Restaurant/ Brasserie
  • Wasserette
  • Parkshop (ook online)
  • Parkeren bij de bungalow

Accommodaties

Het park beschikt over 281 bungalows, van 4-, 6- en 8-persoonsbungalows tot bungalows voor grote groepen tot 24 personen. Er zijn bungalows in alle gradaties beschikbaar, van standaard comfort tot een extra luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Aelderholt
  • 6-persoons bungalow (type 6B)
  • Vanaf € 2.650,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder een restaurant/ brasserie, een overdekt zwembad en diverse sportvoorzieningen.

Praktische info

Landal Aelderholt
Aelderholt 4
7854 TZ Aalden Nederland
Tel. +31-(0)591 37 19 19
aelderholt@landal.nl

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).