Landal Alpine Lodge Lenzerheide

Het is puur genieten van het goede leven bij het luxueuze Landal Alpine Lodge Lenzerheide. Speel een partij golf in de dynamische regio Graubünden en sluit uw dag af met een massage in uw eigen luxe accommodatie. Op een bosrijke helling in de Zwitserse Alpen vindt u onze exclusieve lodge op 1505 meter hoogte. De prachtig hooggelegen locatie biedt u vele mogelijkheden voor een actieve zomer in de familievriendelijke omgeving van Lenzerheide. Ontdek dit paradijs voor natuurliefhebbers op ruim 300 km fietspaden en 170 km wandelpaden. De zeil-/surfschool en de zeilboten bij het strandbad aan de Heidsee bieden tal van watersportmogelijkheden. Wie nog meer actie wil, kan terecht op de langste rodelbaan ter wereld en het hoogst gelegen klimpark van Zwitserland. Ook in de winter biedt de regio Graubünden volop mogelijkheden voor de luxe wintersporter en is het de ideale locatie om van een exclusieve wintersportvakantie te genieten.

Prachtig hooggelegen

Landal Alpine Lodge Lenzerheide ligt direct aan de skipiste in een klein bosgebied. Vlakbij liggen Davos en Zürich en de A3 is vlakbij.

  • Restaurant
  • Supermarkt (ca. 1 km)
  • Overdekt zwembad
  • Fitnessruimte
  • Parkeren in de parkeergarage
  • Wasserette
  • Gratis wifi in de accommodatie

Accommodaties

Het exclusieve park op 1.450 meter hoogte beschikt over 40 verhurende accommodaties, variërend van 4- tot 8-persoons. De luxe ingerichte accommodaties liggen op slechts 1 km van Lenzerheide en hebben een rustige ligging nabij de ‘Heidsee’. De woningen zijn allemaal rookvrij en deels voor huisdieren geschikt. Bedlinnen, opgemaakte bedden, handdoeken en keukendoeken zijn inclusief bij de reservering. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park ligt direct bij de skipiste met in de omgeving ca. 170 km aan wandelpaden. Op het park is gratis wifi beschikbaar. U vindt een restaurant en dinerservice op het park. Daarnaast is er op het park een overdekt zwembad, fitnessruimte en sportshop inclusief skischool en skiverhuur. In de zomer kunt u hier mountainbikes en golfuitrusting verkrijgen.

Andere parken in Zwitserland