Landal Ameland State

Bos, duinen, strand en kwelders, dat is de natuur van Ameland. Te midden van dit natuurschoon ligt Landal Ameland State, een appartementencomplex van 85 riante appartementen. En het strand is slechts 100 meter lopen. Op 1.500 meter afstand vindt u het historische ansichtkaartendorpje Nes. Ameland heeft naast een prachtige en gevarieerde natuur, interessante musea en andere bezienswaardigheden en activiteiten. Die bevinden zich allemaal binnen een straal van 12 kilometer rondom Nes. Met een beetje geluk ontmoet u tijdens uw verblijf op Ameland een kolonie zeehonden, want die zwemmen volop in de Waddenzee. Of breng een bezoek aan de vuurtoren van Ameland, die stamt al uit 1880. Meer historie vindt u in het Cultuurhistorisch Museum Sorgdrager in Hollum. Ook voor actie zit u op Ameland goed: paardrijden, golfen, surfen... Volop mogelijkheden!

Ontdek Ameland

Landal Ameland State ligt op het waddeneiland Ameland, op 2 km afstand van Nes en ca. 100 meter van het strand.

  • Vaartijd vanaf Holwerd +/- 45 min.
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet in alle appartementen en in de binnentuin
  • Parkeren bij de accommodatie

Accommodaties

Het appartementencomplex beschikt over 85 ruime en comfortabele 2- tot 4-persoonsappartementen die per lift bereikbaar zijn. Er zijn ook rookvrije en huisdiervrije appartementen beschikbaar. Alles wat u van een verblijf op een Waddeneiland mag verwachten vindt u bij Landal Ameland State!

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Ameland State
  • 4-persoons appartement (2-4B1)
  • Vanaf €2.750,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een eigen parkeerplaats, een Grand Café Restaurant met roomservice, ontbijtservice en broodjesservice. Ook worden uw bedden gratis opgemaakt.

Praktische info

Landal Ameland State
Strandweg 51
9163 GL Nes Nederland
Tel. +31-(0)519 546 200
ameland@landal.com

Andere parken op de Waddeneilanden