Landal Amerongse Berg

Kom helemaal tot rust in de kleinste provincie van Nederland op Landal Amerongse Berg. Dit rustige, kleinschalige vakantiepark grenst direct aan Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een eeuwenoude bron van natuur en cultuur, midden in Nederland. Wandel of fiets langs landgoederen, kastelen, eeuwenoude bossen, zandverstuivingen, een kronkelende rivier of over een uitgestrekt heideveld. In de nabije omgeving liggen fraaie historische plaatsen zoals Amerongen, Doorn, Utrecht en Amersfoort en wie gezellig wil shoppen is binnen een kwartier met de auto in Veenendaal. In het centrumgebouw op het park, geïnspireerd op monumentale tabaksschuren, vindt u naast een overdekt zwembad met peuterbad ook nog een indoorspeelplaats voor de kinderen, een gezellige koffiecorner en een streekshop. Wat u ook van plan bent tijdens uw verblijf op Landal Amerongse Berg, onthaasten gaat hier vanzelf!

Rust, ruimte en natuur

Landal Amerongse Berg grenst direct aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en is gelegen tussen Utrecht en Arnhem, nabij de A12.

  • Centraal gelegen in Nederland, dicht bij Veenendaal en Ede
  • Ca. 40 km vanaf Utrecht
  • Ca. 20 km vanaf Amersfoort
  • Overdekt zwembad
  • Online ParkShop
  • Eén auto parkeren bij de bungalow

Accommodaties

Het park beschikt over 71 woningen van 4 tot 12 personen in een comfort tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een ParkShop en een overdekt zwembad.

Andere parken in omgeving Utrecht