Landal Bad Kleinkirchheim

Heerlijk wandelen naar een karakteristieke almhut, samen de bergen in op een mountainbike, u laten verwennen in Thermen St Kathrein. Het kan allemaal op één dag als u verblijft op vakantiepark Landal Bad Kleinkirchheim. Dit vakantiepark ligt in Karinthië, in het zuiden van Oostenrijk en uw appartement of chalet ligt op een hoogte van 1045 meter tegen een zonnige helling. De bosrijke omgeving leent zich voor lange wandelingen langs charmante bergdorpjes. En altijd met uitzicht op de toppen van Oostenrijk’s nationale park Nockberge. Goede schoenen zijn een must tijdens uw vakantie in Karinthië, want hier blijft u wandelen. Maar ook kunt u mountainbiken, zeilen, zwemmen of abseilen.

Genieten in de bergen

Landal Bad Kleinkirchheim ligt in Karinthië in het zuiden van Oostenrijk op een hoogte van 1.045 meter tegen een zonnige helling.

  • Ca. 1.095 km van Utrecht
  • Ondergrondse parkeergarage
  • Wasserette
  • Gratis wifi op het hele park Voor. 1 toegang voor 1 apparaat tegelijkertijd
  • Overdekt zwembad
  • Gelegen in een bosrijke omgeving

Accommodaties

Het complex beschikt over 72 appartementen en 10 chalets, variërend van 4- tot 10-persoons. De accommodaties zijn tegen een helling aangebouwd op 1.045 meter hoogte. Onder deze appartementen bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije appartementen. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Binnen 200 meter van het park ligt een Restaurant en Thermen. De skiliften en pisten liggen direct naast het park. Het park beschikt zelf over een overdekt zwembad.

Andere parken in Oostenrijk