Landal Beach Park Texel

Texel ligt op slechts 20 minuten varen van het vaste land. Toch voelt u zich hier helemaal weg van huis. Dat gevoel wordt nog eens versterkt door uw onderkomen: Landal Beach Park Texel bestaat uit 144 vrijstaande villa’s. De meeste villa’s hebben zonnepanelen en zijn hiermee energievriendelijk. Kiest u voor een luxe villa, dan heeft u een sauna en zelfs een eigen zonnebank of sunshower! U kunt vissen vlak voor de deur, zonnen op uw eigen terras en voor de kinderen is er een speeltuin. Uw villa ligt vlakbij De Koog, een echt vakantiedorp met een bijzondere sfeer. Ook zijn heerlijke stranden aan de Waddenzee en Noordzee, natuurgebieden, duinen en bos binnen handbereik.

Afwisselend Texel

Landal Beach Park Texel ligt bij De Koog op Texel, nabij het strand en de duinen.

  • Ca. 12 km vanaf veerhaven 't Horntje
  • Vaartijd vanaf Den Helder +/- 20 min.
  • Direct nabij badplaats De Koog
  • Bij strand, duinen en bos
  • Eén auto parkeren bij de villa
  • Gratis draadloos internet in all villa's

Accommodaties

Het park beschikt over 144 ruime vrijstaande villa’s met zonnepanelen, variërend van comfortabele tot extra luxe inrichting voor 4 tot 8 personen. Alle bungalows beschikken over een wasmachine en wasdroger. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
accommodaties

Faciliteiten

De Koog is een gezellig dorp waar u alle faciliteiten vindt die uw verblijf compleet maken. Het park beschikt over een boodschappenservice en broodjesservice.

Andere parken op de Waddeneilanden