Landal Beach Villa's Hoek van Holland

Hoe heerlijk is het om wakker te worden met uitzicht op zee? De strandhuizen van Landal Beach Villa's Hoek van Holland vormen alle seizoenen de perfecte thuisbasis voor een plezierige vakantie. De gezellige paviljoens van Hoek van Holland bevinden zich op loopafstand en het ‘Hoekse’ strand biedt tal van watersportmogelijkheden zoals golf- en kitesurfen. Maak een lange strandwandeling langs de Zuid-Hollandse kust of fiets door de duinen richting Scheveningen. Historische steden als Rotterdam, Den Haag en Delft bevinden zich op steenworpafstand. Met de vele winkels, musea en restaurants ideaal voor een stedentrip. En tussen al die steden ligt het zo typerende Hollandse landschap van polders en kassen. Maar het is toch vooral het strand waar het om draait. Of u nu de eerste warme lentestralen in uw gezicht wilt voelen, liefhebber bent van zwoele zomeravonden of na een wandeling in de winterse vrieskou uitkijkt naar heerlijk kop chocolademelk: het strand boeit altijd. Waar wacht u nog op?

Direct aan het strand

Landal Beach Villa’s Hoek van Holland ligt direct aan het strand, op ca. 2 km van Hoek van Holland en centraal gelegen tussen Rotterdam, Delft en Den Haag.

  • Strandhuizen, gelegen op het strand
  • Park in aanbouw
  • Uitzicht op strand, Noordzee en de Nieuwe Waterweg
  • Parkeren op centrale parkeerplaats
  • Gratis wifi

Accommodaties

Het park beschikt over 20 strandhuizen, voor 4- tot 6 personen met een moderne uitstraling en van alle gemakken voorzien. De huizen zijn gelegen op het strand met uitzicht op de Noordzeekust. Alle strandhuizen zijn rook- en huisdiervrij.
Alle accommodaties

Faciliteiten

De watersportmogelijkheden liggen letterlijk voor de deur. Er bevinden zich diverse surf- en kitesurfscholen binnen 1 km van het park, en ook is er de mogelijkheid om te zeevissen. Het aangrenzende duingebied biedt u kilometers lange wandelpaden en al fietsend of te paard verkent u de maritieme toegangspoort van Nederland; de Nieuwe Waterweg. Bent u een golffanaat? Op ca. 6 km van het park bevindt zich Golfclub Westland. Op het park is gratis draadloos internet beschikbaar. In het dorp Hoek van Holland vindt u verschillende restaurants en een supermarkt.