Landal Coldenhove

Circa 30 kilometer van Arnhem ligt Landal Coldenhove, midden op de Veluwe in het bos. Het vakantiepark ligt tussen de wildroosters in, dichter bij de natuur kan bijna niet! Ook faciliteiten zoals bowlingbanen, overdekt zwembad en indoorspeelparadijs ontbreken hier niet. Heerlijk! Landal Coldenhove ligt midden in de dennen- en loofbossen bij Eerbeek. Op de mooiste plek van het vakantiepark, naast de camping, liggen vijf safaritenten. Midden in de serene natuur en op slechts 50 meter van het wildhek, dat leidt naar de Loenerhei. Toch zijn Arnhem, Apeldoorn en Nijmegen ook dichtbij. U kunt in de buurt uitstapjes maken naar Burgers' Zoo in Arnhem of de schaapskooi van Loenen. In het vakantiepark zelf is ook genoeg te doen, voor de kinderen het indoorspeelparadijs, de Bollo Club, een dierenweide en een overdekt zwembad met peuterbad. Om even bij te komen kunt u op het vakantiepark naar de beautysalon of genieten van een heerlijke maaltijd in de Brasserie.

Omringd door natuur

Landal Coldenhove ligt midden in de dennen- en loofbossen van de Veluwe. Via de A50 zijn zowel Arnhem als Apeldoorn eenvoudig te bereiken.

  • Ca. 30 km van Arnhem
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's
  • Parkshop (ook online)
  • Wasserette

Accommodaties

Het park beschikt over 364 bungalows van 4- tot 12-persoons bungalows, variërend van een standaard tot luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals bungalows voor gasten met astma of COPD (geen open haard) en mindervaliden. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Coldenhove
  • 4-persoons bungalow (type 4B)
  • Vanaf €2.700,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park heeft een ruim aanbod aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden en een overdekt zwembad met diverse waterattracties. Vanaf het park loopt u zo de bossen in.

Praktische info

Landal Coldenhove
Boshoffweg 6
6961 LD Eerbeek Nederland
Tel. +31-(0)313 65 91 01
coldenhove@landal.nl

Andere parken in Gelderland