Landal De Bloemert

Lekker luieren op de aanlegsteiger van uw accommodatie? Op het waterrijke vakantiepark Landal De Bloemert in Midlaren kan het. Vanuit de jachthaven van het park vaart u gemakkelijk het uitgestrekte Zuidlaardermeer op. Met meer dan 1.100 kilometer fietspaden, 53 historische hunebedden en drie nationale parken biedt Drenthe voor ieder wat wils. Bij de zeilschool van Landal De Bloemert leert u alles over watersport. Tegenover het vakantiepark liggen de Noordlaarderbossen voor een fijne wandeling. En na alle natuurschoon is daar Groningen op 15 kilometer afstand voor uw portie cultuur en stedelijk vertier.

Ideale uitvalsbasis

Landal De Bloemert ligt aan het Zuidlaardermeer op slechts 15 km van Groningen en nabij de A28. Ook Assen is dichtbij.

  • Ca. 15 km van Groningen
  • Parkeren bij de bungalow of centrale parkeerplaats (i.v.m. deels autovrij park)
  • Wasserette
  • Online parkshop

Accommodaties

Het park beschikt over 72 vrijstaande accommodaties direct aan het water (het waterpark) en 60 geschakelde bungalows in bosrijke omgeving (het bospark). Het waterpark bestaat uit 4-, 6-, 10- en 12 persoonsbungalows met een comfort tot luxe inrichting. Het bospark bestaat uit 4-, 6- en 12-persoonsbungalows met een standaard tot comfort inrichting. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park ligt aan het Zuidlaardermeer bij de jachthaven met trailerhelling en tegenover de Noordlaarderbossen. Het park beschikt over een restaurant en een zeilschool.