Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en nodigt daarmee het hele jaar door uit tot vermaak in de buitenlucht. Met 500 accommodaties is dit bosrijke vakantiepark één van de grotere vakantieparken van Landal GreenParks. Vertier is er dan ook genoeg op dit park in Reuver. Kinderen kunnen capriolen uithalen op het avontureneiland, in de indoorspeelplaats of het subtropisch zwemparadijs. Het golfslagbad, de meterslange glijbanen en het Kids Junglebad zorgen voor urenlange waterpret. Voor de ultieme ontspanning boekt u een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage in de beautysalon.

Heuvelachtig en bosrijk

Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg vlakbij Roermond en Venlo en nabij de A73.

  • Ca. 15 km van Venlo en Roermond 
  • Centrale parkeerplaats (i.v.m. autovrij park)
  • Subtropisch Zwemparadijs
  • Park Plaza
  • Parkshop (ook online)
  • Service wasserette

Accommodaties

Het park beschikt over 502 bungalows van 2 tot 8 personen in een standaard inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Faciliteiten

Het park beschikt over een Park Plaza met zeer uitgebreide parkfaciliteiten waaronder diverse horecagelegenheden, winkels, een Subtropisch Zwemparadijs, een beautycentrum en diverse buitenfaciliteiten.