Landal De Lommerbergen

Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg. De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en nodigt daarmee het hele jaar door uit tot vermaak in de buitenlucht. Met 500 accommodaties is dit bosrijke vakantiepark één van de grotere vakantieparken van Landal GreenParks. Vertier is er dan ook genoeg op dit park in Reuver. Kinderen kunnen capriolen uithalen op het avontureneiland, in de indoorspeelplaats of het subtropisch zwemparadijs. Het golfslagbad, de meterslange glijbanen en het Kids Junglebad zorgen voor urenlange waterpret. Voor de ultieme ontspanning boekt u een heerlijke schoonheidsbehandeling of massage in de beautysalon.

Heuvelachtig en bosrijk

Landal De Lommerbergen ligt op één van de mooiste plekjes aan de Maas in Limburg vlakbij Roermond en Venlo en nabij de A73.

  • Ca. 15 km van Venlo en Roermond 
  • Wasserette
  • Parkshop (ook online)
  • Autovrij park; gratis parkeren op centrale parkeerplaats
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 502 bungalows van 2 tot 8 personen in een standaard inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal De Lommerbergen
  • 4-persoons bungalow (type 4B2)
  • Vanaf € 2.900,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een Park Plaza met zeer uitgebreide parkfaciliteiten waaronder diverse horecagelegenheden, winkels, een Subtropisch Zwemparadijs, een beautycentrum en diverse buitenfaciliteiten.

Praktische info

Landal De Lommerbergen
Lommerbergen 1
5953 TT Reuver Nederland
Tel. +31-(0)77 474 95 95
lommerbergen@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).