Praktische info

Landal De Lommerbergen
Lommerbergen 1
5953 TT Reuver Nederland
Tel. +31-(0)77 474 95 95
lommerbergen@landal.nl
      

Route-informatie

Parkeren

Wij verzoeken u de auto op de algemene parkeerplaats te zetten. Op de aankomstdagen is het vanaf 15:00 uur wel toegestaan om met de auto naar de bungalow te rijden om uw bagage te laden en/of te lossen.

Openbaar vervoer

Vanaf station Venlo of Roermond kunt u overstappen op de stoptrein naar station Reuver. Vanaf station Reuver kunt u met de taxi of bus (lijn 66 richting Roermond of lijn 55 richting Beesel) naar Landal de Lommerbergen.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie. De receptie is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: +31-(0)77 474 95 95 of per e-mail: lommerbergen@landal.nl.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden op aankomstdagen*

Parkreceptie:

Voor al uw vragen en het verkrijgen van informatie kunt u terecht bij de parkreceptie. De parkreceptie is dagelijks geopend van 7.00 tot 21.00 uur. Het is voor gasten mogelijk om 24-uur per dag in te checken. 

 Parkshop:
    De Parkshop is dagelijks geopend en heeft variabele openingstijden.*

U kunt ook vooraf uw boodschappen doen via www.landalwebshop.com

Restaurants:
  • op vrijdag en maandag tot 20.00 uur. Reserveer voor aankomst alvast een tafel via de Landal GreenParks App of via telefoonnummer:  +31-(0)77 474 95 00 (tijdens kantooruren). Het is ook mogelijk een tafel te reserveren in de restaurants. 

De openingstijden op de overige dagen en van de andere faciliteiten ontvangt u bij aankomst in uw welkomstinformatie.

* Openingstijden onder voorbehoud. Bekijk voor actuele openingstijden de Landal GreenParks App. 

Luxe uitcheck service

Wilt u op de dag van vertrek niet denken aan het opruimen van de vaatwasser, het afhalen van bedlinnen het wegzetten van de vuilnis? Dan is de Luxe uitcheck service ideaal. Wij regelen het allemaal. Deze service is vooraf of tijdens uw verblijf te reserveren via de receptie van het park.
Prijs: vanaf € 12,95 per bungalow.

Bowling- en tennisbaan

Reserveer nu alvast uw bowling- en/of tennisbaan online, zo bent u verzekerd van een plek en voorkomt u teleurstelling. Dit is mogelijk tot max. 14 dagen vooruit.
Bowling- en/of tennisbaan reserveren

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard.

Te huur

Fietsen, kinderfietsen en driewielers, bolderwagens en skelters, kinderbuggy’s en kinderbox, gezelschapsspelen, tennisrackets, funbikes (niet op wisseldagen) en fondue- en gourmetset.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi op de Plaza. Wifi tegen betaling in de accommodaties.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht. Op het park dient uw huisdier aangelijnd te zijn. Er zijn speciale hondentoiletten verspreid over het park te vinden. Huisdieren zijn in de Park Plaza niet toegestaan.

Mogelijkheden voor niet-bungalowgasten

Ook als u geen bungalowgast bent kunt u gebruik maken van de faciliteiten van Landal De Lommerbergen. Ook kinderfeestjes, verenigingsuitstapjes, personeelsfeesten en schoolreisjes zijn mogelijk op dit park.
Bekijk onze dagrecreatie mogelijkheden

Uw verblijf begint onbezorgd

Bestel uw boodschappen