Landal De Reeuwijkse Plassen

Middenin het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit nieuwe park heeft 283 duurzaam gebouwde waterwoningen. Een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt zorgen ervoor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij. De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om aan te meren bij de woning. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren.

Waterrijk Zuid-Holland

Een typisch Hollands landschap, dat is het decor van het nieuwe park Landal De Reeuwijkse Plassen midden in het Groene Hart. Vanuit uw woning aan het water vaart u zo de plassen op.

  • Ca. 25 km van Rotterdam
  • Middenin het Groene Hart
  • Supermarkt
  • Overdekt zwembad
  • Parkeren bij de waterwoning (1 auto)
  • Gratis wifi in alle accommodaties

Accommodaties

Het park beschikt over 145 duurzaam gebouwde waterwoningen, voor 2- tot 20 personen omgeven door een typisch Hollands landschap. De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen. Onder deze woningen bevinden zich ook rookvrije woningen en woningen voor minder validen. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt. Wat ervoor zorgt dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij.