Landal De Reeuwijkse Plassen

Middenin het Groene Hart nabij Gouda ligt Landal De Reeuwijkse Plassen. Dit park heeft 283 duurzaam gebouwde waterwoningen. Een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt zorgen ervoor dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij. De accommodaties zijn allemaal direct aan het water gelegen en beschikken veelal over een eigen aanlegplaats om aan te meren bij de woning. Het park wordt omgeven door pittoreske dorpen, monumentale boerderijen, plassen en meren.

Waterrijk Zuid-Holland

Een typisch Hollands landschap, dat is het decor van het nieuwe park Landal De Reeuwijkse Plassen midden in het Groene Hart. Vanuit uw woning aan het water vaart u zo de plassen op.

  • Ca. 10 km van Gouda
  • Ca. 25 km van Rotterdam
  • Gratis draadloos internet
  • Parkshop
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 145 duurzaam gebouwde waterwoningen, voor 2- tot 20 personen omgeven door een typisch Hollands landschap. De woningen zijn allemaal direct aan het water gelegen. Onder deze woningen bevinden zich ook rookvrije woningen en woningen voor minder validen. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal De Reeuwijkse Plassen
  • 6-persoons bungalow (type 6C1)
  • Vanaf € 3.600,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder een natuurspeeleiland en centrumgebouw, voorzien van o.a. receptie, overdekt zwembad en supermarkt. Wat ervoor zorgt dat dit de ideale uitvalsbasis is voor fiets-, wandel- en vaartochten maar ook interessante steden als Amsterdam, Den Haag en Rotterdam zijn dichtbij.

Praktische info

Landal De Reeuwijkse Plassen
Verlengde Breevaart 3
2811 LR Reeuwijk Nederland
Tel. +31-(0)182 23 51 10
reeuwijkseplassen@landal.com
      

Andere parken in Zuid-Holland

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).