Landal De Vers

Op de grens van Noord-Brabant en Limburg, midden in de bossen bij Overloon, ligt Landal De Vers. Op dit vakantiepark is altijd iets leuks te doen en daarnaast biedt ook het landschap eindeloos vertier. Het is maar goed dat u energie krijgt van de boslucht om u heen. In de omgeving vindt u recreatieplas ’t Schaartven en natuurgebied Nationaal Park de Maasduinen. In Overloon vindt u het Oorlogsmuseum Overloon en Zoo Parc Overloon. Op Landal De Vers is het centrumgebouw de plek waar alles gebeurt. Er is daar een bowlingbaan, het overdekt zwembad en de indoorspeelplaats. Buiten kunt u zich uitleven op het multifunctioneel sportveld of punten scoren op de midgetgolfbaan. In de weekenden en tijdens de Nederlandse schoolvakanties is er Fun & Entertainment-programma voor de kinderen.

Bosrijk park

Landal De Vers ligt midden in de bossen bij Overloon in de buurt van Venray en vlak bij de A73.

  • Ca. 31 km van Venlo
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • Parkeren bij de accommodatie

Accommodaties

Het park beschikt over 192 gevarieerde bungalows van 2 tot 12 personen in een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije, huisdiervrije, mindervalide en kinderbungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal De Vers
  • 6-persoons bungalow (type 6C3)
  • Vanaf € 3.600,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed scala aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een zwembad en diverse sportvelden.

Praktische info

Landal De Vers
Raaijweg 25
5825 AL Overloon Nederland
Tel. +31-(0)478 64 20 00
devers@landal.com
      

Andere parken in Noord-Brabant

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).