Landal De Waufsberg

In het hart van het Limburgse Heuvelland ligt Landal De Waufsberg. Het glooiende landschap is de perfecte omgeving voor sportieve wandel-, fiets- en mountainbiketochten. Het pittoreske Noorbeek ligt op de grens van Nederland en België en biedt daarmee oneindig veel mogelijkheden tot het maken van leuke uitstapjes. Wat dacht u van de wereldberoemde antiek- en brocantemarkt in Tongeren op de vroege zondagochtend of ontdek Hasselt waar u heerlijk kunt shoppen. In een unieke omgeving komt u tot rust in een van onze 4- tot 12 persoons moderne vrijstaande villa's. In het restaurant drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek. Zo proeft u niet alleen van het Bourgondische leven maar ook van alles wat de omgeving culinair te bieden heeft.

Unieke plek in Limburg

Op een uniek gelegen plek, op de grens van Nederland en België, ligt Landal De Waufsberg. Dit nieuwe park ligt 2 kilometer van het pittoreske Noorbeek. Met in de omgeving plaatsen als Maastricht, Hasselt en Tongeren vormt dit park de perfecte uitvalsbasis.

 

  • Ca. 19 km van Maastricht
  • Gratis draadloos internet
  • Parkshop
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

In het hart van het Limburgse heuvellandschap verblijft u in een van onze 4- tot 12 persoons moderne vrijstaande villa's.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal De Waufsberg
  • 6-persoons bungalow (type 6C)
  • Vanaf € 3.800,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

In het restaurant drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek. Het glooiende landschap is de perfecte omgeving voor sportieve wandel-, fiets- en mountainbiketochten. Ideaal voor gezamenlijke activiteiten.

Praktische info

Landal De Waufsberg
Hoogcruts 14 B
6255 NS Noorbeek Nederland
Tel. +31-(0)43 20 412 00
waufsberg@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).