Landal De Waufsberg

In het hart van het Limburgse Heuvelland ligt Landal De Waufsberg. Het glooiende landschap is de perfecte omgeving voor sportieve wandel-, fiets- en mountainbiketochten. Het pittoreske Noorbeek ligt op de grens van Nederland en België en biedt daarmee oneindig veel mogelijkheden tot het maken van leuke uitstapjes. Wat dacht u van de wereldberoemde antiek- en brocantemarkt in Tongeren op de vroege zondagochtend of ontdek Hasselt waar u heerlijk kunt shoppen. In een unieke omgeving komt u tot rust in een van onze 4- tot 12 persoons moderne vrijstaande villa's. In het restaurant drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek. Zo proeft u niet alleen van het Bourgondische leven maar ook van alles wat de omgeving culinair te bieden heeft.

Unieke plek in Limburg

Op een uniek gelegen plek, op de grens van Nederland en België, ligt Landal De Waufsberg. Dit nieuwe park ligt 2 kilometer van het pittoreske Noorbeek. Met in de omgeving plaatsen als Maastricht, Hasselt en Tongeren vormt dit park de perfecte uitvalsbasis.

  • 62 moderne vrijstaande villa's
  • Gratis wifi in de accommodatie
  • Restaurant met terras

Accommodaties

In het hart van het Limburgse heuvellandschap verblijft u in een van onze 4- tot 12 persoons moderne vrijstaande villa's.
Alle accommodaties

Faciliteiten

In het restaurant drinkt u de lekkerste wijnen, proeft u de beste lokale biertjes en eet u verrassende gerechten uit de streek. Het glooiende landschap is de perfecte omgeving voor sportieve wandel-, fiets- en mountainbiketochten. Ideaal voor gezamenlijke activiteiten.