Landal Domein De Schatberg

Landal Domein De Schatberg ligt in het Limburgse Sevenum, op steenworp afstand van Nationaal Park De Groote Peel. Het vakantiepark biedt jong en oud volop vermaak met zwembaden, een recreatieplas en bowlingbanen. Vanaf het terras van uw accommodatie ziet het landschap er bijna on-Limburgs uit. Geen heuvels en bossen, maar water en open veld. Op de fiets ontdekt u al snel dit andere, waterrijke Limburg. En als u richting het oosten rijdt, verwelkomt het landschap van Duitsland u. Ook op het vakantiepark valt ontzettend veel te ontdekken. Heerlijk zwemmen om vervolgens te eten op het terras van uw accommodatie terwijl u de zon ziet ondergaan. Leef u uit op de bowlingbanen of op het speel-/sportveld. Voor de rustzoekers zijn er diverse vismogelijkheden.

Nabij de Groote Peel

Landal Domein De Schatberg ligt nabij het natuurgebied de Groote Peel en vlakbij Venray, Venlo, de A67 en de A73.

  • Ca. 18 km van Venlo
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • ParkShop (ook online)
  • Parkeren bij de accommodatie

Accommodaties

Het park beschikt over 170 bungalows van 4 tot 32 personen in een standaard tot extra luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Domein De Schatberg
  • 6-persoons bungalow (type 6D2)
  • Vanaf € 3.200,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een zwembad met buitenbad, recreatieplas, restaurant, supermarkt en Fun & Entertainment-programma. Ook vindt u hier de grootste accommodatie van Landal GreenParks.

Praktische info

Landal Domein De Schatberg
Midden Peelweg 5
5975 MZ Sevenum Nederland
Tel. +31-(0)77 46 777 77
schatberg@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).