Landal Dunimar

In het hart van de Bollenstreek, vlakbij de badplaatsen Noordwijk en Zandvoort, ligt het vakantiepark Landal Dunimar. Lekker uitwaaien op het Noordwijkerstrand of ongestoord wandelen, fietsen of paardrijden door het lange duin- en bosgebied. Rustzoekers kunnen terecht in Nationaal Park Kennemerland en de Kagerplassen. Bent u meer geïnteresseerd in een stedenbezoek? Historisch Haarlem, studentenstad Leiden en de culturele hoofdstad Amsterdam liggen op een steenworp afstand van het vakantiepark. Na een heerlijk dagje uit of een uitgebreide strandwandeling, kunt u lekker bijkomen in uw gezellige accommodatie met mediterrane uitstraling in Noordwijkerhout. Hier komt u helemaal tot rust.

Mediterraanse sferen

Landal Dunimar ligt in het hart van de Bollenstreek aan de N206. Schiphol ligt op slechts 24 km en ook de andere grote steden liggen op relatief korte afstand van het park.

  • Op ca. 4,5 km van het strand
  • Vlak bij natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingduinen (ca. 3.400 ha)
  • Centrale parkeerplaats (i.v.m. autovrij park)
  • Parkshop (ook online)
  • Wasserette

Accommodaties

Dit in mediterrane stijl gebouwde park beschikt over 90 bungalows voor 4 tot 6 personen. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Op ca. 300 meter van het park ligt een restaurant. Het park biedt ook een broodjesservice aan. Steden als Den Haag en Amsterdam zijn goed aan te reizen.