Landal Ebeltoft

Landal Ebeltoft is een idyllisch vakantiepark gelegen aan de kust en het strand. Vanuit elke bungalow is er een prachtig uitzicht. Geniet van de diverse wandel- en fietstochten en ontdek wat Djursland u allemaal te bieden heeft. Vele attracties, kindvriendelijke zandstranden, een fascinerende wilde natuur en gezellige kustplaatsen. Ontdek ook de watersportmogelijkheden rondom het park. Na een actieve dag in de buitenlucht neemt u plaats in het restaurant op het park. Het park beschikt verder over een overdekt zwembad, een midgetgolfbaan, een tennisbaan, een sportzaal en een speeltuin. Plezier voor jong en oud, op en rondom het park!

Vakantie op het water

Landal Ebeltoft ligt letterlijk in het water, vlak bij het strand en Nationaal Park Mols Bjerge. Alle bungalows op dit park hebben een prachtig uitzicht.   
  • Ca. 59 km van Aarhus
  • Aan de kust
  • Restaurant / brasserie
  • Parkwinkel
  • Wasserette
  • Overdekt zwembad
  • Sportzaal

Accommodaties

Dit park beschikt over 83 bungalows variërend van 4 tot 10 personen. Alle bungalows zijn voorzien van een terras of balkon en hebben uitzicht op het water. Sommige bungalows hebben zelfs uitzicht op de jachthaven. Alle bungalows op dit park zijn rookvrij. Op dit park vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen. 
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over een restaurant/brasserie, een kant-en-klaarmaaltijdenservice en een parkwinkel. Er zijn voldoende sportieve faciliteiten aanwezig. Zo beschikt het park over een overdekt zwembad en een sporthal met onder andere de mogelijkheid om te badmintonnen, volleyballen of basketballen. Buiten heeft het park een tennisbaan en een voetbalveld. Daarnaast zijn in de omgeving verschillende mooie wandel- en mountainbikeroutes en is het gebied rond het park een paradijs voor kitesurfers.