Landal Eifeler Tor

Het vredige Heimbach in de Eifel, dat ook de titel 'Nationalparkstadt' draagt, biedt alles om uw vakantie naar eigen wens in te richten. Dormio Resort Eifeler Tor ligt op een heuvel, omgeven door een adembenemend uitzicht op de rivier de Rur. Verblijf in de nieuwe accommodaties en geniet van de faciliteiten van het vakantiepark en de prachtige omgeving. Ga aan boord van een rondvaartboot op het naastgelegen stuwmeer of verken de omgeving op een comfortabele elektrische fiets. Maak met de boswachter een spannende wandeling door het Nationale Park, rust uit op het strand of bezoek de zeilschool. Schilderachtige, gezellige stadjes zoals Heimbach en Monschau bieden veel mogelijkheden tot ontspanning. Kortom: in de natuur rondom Dormio Resort Eifeler Tor komt iedereen op zijn eigen manier tot rust.

Heuvelachtig Duitsland

Landal Eifeler Tor, gelegen in Nationaal Park Eifel, heeft een prachtig uitzicht op de rivier de Rur en ligt nabij de A1.

  • Gebouwd op helling met dalzicht naar de Rur
  • Restaurants: Heimbacher Brauhaus en Casa Ruscello
  • Gratis draadloos internet in alle accommodaties
  • Autovrij park, centrale parkeerplaats
  • Rookvrij park

Accommodaties

Het park beschikt over 96 comfortabele bungalows en 74 appartementen. Alle accommodaties zijn rookvrij. Op dit park vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten, zoals twee restaurants en een ParkShop. Daarnaast worden er meerdere wandel- en fietsroutes aangeboden. In de omgeving kunnen er verschillende activiteiten worden ondernomen.

Andere parken in Duitsland