Landal Esonstad

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in het Friese Anjum ligt Landal Esonstad, een vakantiepark bestaande uit meer dan 144 rookvrije woningen en appartementen in Oudfriese stijl en moderne terpwoningen. Heeft u altijd al in een moderne terpwoning of een woning in Oudfriese stijl willen verblijven? Op Landal Esonstad kiest u voor uw eigen thuishaven met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Hier wordt u omringd door een waterrijk landschap met in het noorden de Waddenzee en in het binnenland de vele meren. Friesland is een waar paradijs voor watersportliefhebbers. Zo kunt u zich onderdompelen in vele activiteiten, zoals roeien, zeilen en surfen. Direct bij de woning kunt u vissen. Op het vakantiepark laat u zich verwennen in de beautysalon of sla een balletje op de Pitch & Putt golfbaan. Kinderen vermaken zich in het overdekt zwembad of de Bollo Club. Ga ook eens een dagje naar Dokkum met zijn gezellige terrassen, gemakkelijk bereikbaar via de 13 kilometer lange fietsroute. Of combineer uw verblijf met een dagje Schiermonnikoog (met de eigen veerdienst) of Ameland!

Tussen terp en dijk

Landal Esonstad ligt in het waterrijke noorden van Friesland dichtbij Dokkum en nabij de N361.

  • Ca. 39 km van Leeuwarden 
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • Parkshop (ook online)
  • Parkeren op centrale parkeerplaats
  • Laadstation

Accommodaties

Dit park beschikt over 134 woningen en 10 maisonnettes in Oudfriese stijl gelegen in het vestingstadje en 77 moderne woningen gelegen op terpen variërend van 4 tot 12 persoonsbungalows, ingericht van comfortabel tot luxe. Alle bungalows zijn rookvrij en sommige woningen zijn ook huisdiervrij . Ook zijn er bungalows speciaal ingericht voor kinderen. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Esonstad
  • 4-persoons bungalow (type 4B2)
  • Vanaf € 3.100,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Op het park is een restaurant/brasserie en een parkwinkel. Ook is er een overdekt zwembad. Daarnaast beschikt het park over diverse sportieve faciliteiten, waaronder een Pitch & Putt golfbaan (18-holes). Door de open vaarverbinding met het Lauwersmeer zit u zo op Schiermonnikoog en de Waddenzee.

Praktische info

Landal Esonstad
Skanserwei 28
9133 DV Eanjum Nederland
Tel. +31-(0)519 329 555
esonstad@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).