Landal Heihaas

Huifkartochten, handboogschieten of er op uit met de boswachter. Vakantiepark Landal Heihaas heeft voor ieder wat wils. In de buurt van het vakantiepark vindt u bos, strand én stad! Uw accommodatie ligt op één van de mooiste stukjes van de Veluwe. Vlakbij het vakantiepark kunt u bij het Veluwemeer luieren aan het strand of wat actiever: zwemmen en surfen. Uw kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Blijft u liever droog? Het gebied rondom het vakantiepark is perfect voor boswandelingen of fietstochten. Ook voor culturele uitstapjes hoeft u niet ver weg. Kröller-Müller Museum en Paleis Het Loo liggen op korte afstand van het vakantiepark. Met de kinderen is een bezoek aan Landgoed Schovenhorst zeker de moeite waard!

Vlakbij gezellig Putten

Landal Heihaas ligt op de Veluwe dichtbij Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk en nabij de A28 en A1.

  • Ca. 20 km van Amersfoort
  • Eén auto parkeren bij of in de buurt van de bungalow
  • Overdekt zwembad
  • Parkshop (ook online)
  • Wasserette
  • Café-Bistro

Accommodaties

Het park beschikt over 186 bungalows van 4 tot 8 personen met een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten zoals een restaurant, een parkshop, een overdekt zwembad en verschillende sportieve faciliteiten.