Landal Hochwald

In welk jaargetijde u Landal Hochwald ook bezoekt, de omgeving van dit hooggelegen vakantiepark in de Hunsrück biedt u altijd iets bijzonders. In de bossen kunt u het hele jaar door wandelen en dieren spotten. Loopt u vanaf het vakantiepark het paadje af naar beneden, dan komt u uit bij het stuwmeer. Hier kunt u vissen of lekker zonnebaden. Te voet, met de fiets of mountainbike verkent u Kell am see en andere gastvrije dorpjes rondom het vakantiepark. De kleintjes vermaken zich in het grote indoorspeelparadijs en het overdekt zwembad. Gezamenlijk eten met uitzicht op de omgeving, doet u in het restaurant. Vanaf uw tafel heeft u prachtig uitzicht op de omgeving.

Hooggelegen park

Landal Hochwald ligt hoog aan de rand van een bos en stuwmeer vlakbij Trier en Saarburg en nabij de E422.
  • Ca. 25 km van Trier
  • Wasserette
  • Parkshop
  • Parkeren bij de acommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Hochwald
  • 6-persoons bungalow (type 6B1)
  • Vanaf € 2.600,-
Offerte aanvragen

Accommodaties

Het park beschikt over 204 bungalows van 4 tot 8 personen in een standaard tot luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Praktische info

Landal Hochwald
Feriendorf Hochwald
54427 Kell am See Duitsland
Tel. +49-(0)6589 914 70
hochwald@landal.de
      

Faciliteiten

Het park beschikt daarnaast over een breed aanbod aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een overdekt zwembad en diverse sportieve faciliteiten.

Andere parken in Duitsland

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).