Landal Hoog Vaals

Op en tussen de heuvels van Zuid-Limburg liggen de 355 ruime accommodaties van Landal Hoog Vaals. Met een golfbaan, beautysalon en indoorspeelparadijs is verwennen het codewoord op dit vakantiepark. De omgeving is al net zo heerlijk. Beekjes, mergelgrotten, rivierdalen, de Sint Pietersberg. Maar ook Maastricht en de keizerstad Aken liggen in de buurt. Vanuit Vaals ontdekt u Limburg op zijn mooist. Met de glooiende heuvels, spectaculaire mergelgrotten en de temperatuur die hier altijd nét iets hoger is dan in de rest van Nederland, waant u zich een beetje in het buitenland. Uw ruime, twee verdiepingen tellende accommodatie is een uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes. Ook in de accommodatie ontbreekt het u aan niets. Een aantal grote accommodaties is heerlijk luxueus met een sauna en zonnehemel. En heeft u zin in een potje golf? Landal Hoog Vaals heeft ook een golfbaan.

Bourgondisch Limburg

Landal Hoog Vaals ligt tussen de heuvels van Zuid-Limburg, bij het drielandenpunt. Het park ligt vlakbij Vaals, Maastricht en Aken en nabij de A76.
  • Ca. 28 km van Maastricht
  • Wasserette
  • Parkshop (ook online)
  • Autovrij park; gratis parkeren op centrale parkeerplaats

Accommodaties

Het park beschikt over 355 bungalows van 4 tot 24 personen in een standaard tot extra luxe inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, bungalows voor mindervaliden, bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD en een Vision Villa. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Hoog Vaals
  • 6-persoons bungalow (type 6C1)
  • Vanaf € 3.300,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over een breed scala aan faciliteiten, waaronder diverse horecagelegenheden, een overdekt zwembad en een golfbaan.

Praktische info

Landal Hoog Vaals
Randweg 21
6291 DC Vaals Nederland
Tel. +31- (0) 433 06 83 83
hoogvaals@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).