Praktische info

Landal Hoog Vaals
Randweg 21
6291 DC Vaals Nederland
Tel. +31- (0) 433 06 83 83
hoogvaals@landal.nl
      

Route-informatie

Parkeren

Ons park is autovrij. Op uw aankomst- en vertrekdag mag u met uw auto naar de bungalow rijden om in en uit te laden. Tijdens uw verblijf verzoeken we u de auto op de centrale parkeerplaats te zetten. Op de parkeerplaats is een elektrische laadpaal aanwezig. Hier kunnen twee auto's aan laden.
Openbaar vervoer
De dichtstbijzijnde treinstations zijn in Heerlen en Maastricht. In Heerlen neemt u bus 21 (richting Vaals, via Heerlerbaan of richting Aachen RWTH Campus), stap uit bij bushalte Heuvel.
Vanaf station Maastricht neemt u buslijn 350 (richting Aachen Centrum). Stap uit bij bushalte Heuvel. Vanaf de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen.

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels. Wanneer u maandag later dan 18.00 uur of vrijdag later dan 21.00 uur aankomt, dient u dit te melden bij de receptie. De receptie is telefonisch te bereiken op telefoonnummer: +31-(0)43 306 83 83 of per e-mail: hoogvaals@landal.nl.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 15.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 15.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten. 

Goed om te weten

Flexibele aankomstdagen

In bepaalde periodes kunt u op iedere dag aankomen op het park. Neem voor meer informatie en boekingen contact op met het Contact Center op 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).

Openingstijden op aankomstdagen*

Voor actuele informatie over de openingstijden van onze faciliteiten kunt u contact opnemen met onze receptie via +31- (0) 433 06 83 83 of een e-mail sturen naar hoogvaals@landal.nl

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard.

Te huur

Fietsen, kinderfietsen en -zitjes, Vespa- snorscooters, en bolderwagens, golf- en squashmaterialen, midgetgolfsticks en -ballen. Tennisrackets en ballen zijn bij de huur van de baan inbegrepen. Tafeltennisbatjes en -ballen zijn tegen betaling van een borg verkrijgbaar.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi in het restaurant. Wifi tegen betaling in de accommodaties. Indien u verblijft in een luxe bungalow is internet in de accommodatie voor u gratis.

Huisdieren

Maximaal twee huisdieren per bungalow (verplicht bij reservering opgeven). Toeslag per huisdier: € 5,50 per nacht.

Elektrische auto's

Op de parkeerplaats is een elektrische laadpaal aanwezig. Hier kunnen twee auto's aan laden.

Uw verblijf begint onbezorgd

Bestel uw boodschappen