Praktische info

Landal Kasteeldomein De Cauberg
Cauberg 29
6301 BT Valkenburg a/d Geul Nederland
Tel. +31-(0)43 458 35 90
cauberg@landal.nl
      

Route-informatie

Parkeren

U kunt twee auto's bij de villa parkeren. Wanneer u een appartement heeft gereserveerd, kunt u de auto parkeren op de parkeerplaats bij het appartementencomplex.

Openbaar vervoer

Neem op station Valkenburg a/d Geul buslijn 4 (richting Maastricht Pottenberg, Arriva) naar bushalte Cauberg (op ca. 20 m van het park).

Aankomst en vertrek

Bij aankomst op het park meldt u zich bij de parkreceptie. Hier ontvangt u de sleutels en welkomstinformatie. Wanneer u op vrijdag of maandag later dan 20.00 uur denkt aan te komen, neemt u dan contact met ons op via tel.
+31-(0)43 458 35 90, om te informeren of dit mogelijk is.

Verblijf

Aankomst

Vertrek

Weekend Vrijdag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
Midweek Maandag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
Week Vrijdag vanaf 16.00 uur Vrijdag tot 10.30 uur
  Maandag vanaf 16.00 uur Maandag tot 10.30 uur
TIP: Uiteraard bent u al eerder welkom op het park om gebruik te maken van onze faciliteiten.

Goed om te weten

Landal GreenParks App

Met de app heeft u actuele en nuttige informatie voor uw verblijf snel en gemakkelijk bij de hand. Al voordat u vertrekt is de app zeker de moeite waard om te bekijken. De parkplattegrond, alle faciliteiten van het park en leuke tips om te doen in de omgeving staan in de app.

Betalingsmogelijkheden op het park

U kunt bij alle faciliteiten als volgt betalen: Contant, bank- of giropas, VISA en Mastercard. Uit veiligheidsoverwegingen accepteren wij geen biljetten van € 500.

Laadstations voor elektrische auto's

Op het park zijn Tesla Destination Chargers aanwezig. Laadstations voor andere elektronische auto's zijn niet aanwezig op het park. .

Te huur

(Kinder)fietsen en -zitjes, mountainbikes, spelletjes, strijkijzer en -plank.

Huisreglement

Dit park is niet geschikt voor groepen jongeren t/m 25 jaar. I.v.m. het behoud van het rustige familiekarakter van het park gelden zeer strikte huisregels.

Internetmogelijkheden op het park

Gratis wifi in de accommodaties en in het centrumgebouw.

Huisdieren

Neemt u een huisdier mee naar Landal Kasteeldomein De Cauberg? Een gedeelte van het park heeft huisdiertoegankelijke bungalows, daarom dient u het huisdier (maximaal twee huisdieren per bungalow) bij reservering op te geven. Toeslag per huisdier: € 5,75 per nacht . In de appartementen zijn huisdieren niet toegestaan, m.u.v. een aantal appartementen van het type 2ELA (max. één huisdier). 

Borg

Voor alle accommodaties kan een borg van € 500 worden gevraagd.

Uw verblijf begint onbezorgd

Bestel uw boodschappen