Landal Landgoed De Elsgraven

Een eigen landhuis met een lap grond waar je u tegen zegt? Op Landal Landgoed De Elsgraven heeft u helemaal de ruimte voor uzelf. Met de grote keuze aan activiteiten hoeft u zich hier geen moment te vervelen. Dit vakantiepark bevindt zich in Twente en is omgeven door hoogveen, stuwwallen, loofbossen en heidevelden. In de buurt ligt het plaatsje Enter, Nederlands enige klompendorp. Voor oer-Hollandse vergezichten moet u langs de IJssel zijn. Bent u op zoek naar actie? Op het vakantiepark zelf kunt u zwemmen, squashen of midgetgolfen.

Bosrijk gebied

Landal Landgoed De Elsgraven ligt op de grens van het bosrijke Salland en het groene hart van Twente dichtbij Almelo, Hengelo, Enschede en nabij de A1 en A35.

  • Ca. 35 km van Enschede en Deventer
  • Wasserette
  • Gratis draadloos internet
  • Parkeren bij de accommodatie

Accommodaties

Het park beschikt over 145 ruim opgezette bungalows van 4- tot 6-persoons en van standaard tot luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Landgoed de Elsgraven
  • 6-persoons bungalow (type 6C)
  • Vanaf € 2.900,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Op het park bevindt zich een restaurant met terras en een overdekt zwambad. Het park beschikt over diverse sportieve faciliteiten. In Enter vindt u Nederlands enige klompendorp.

Praktische info

Landal Landgoed De Elsgraven
Eversdijk 6 A
7468 PV Enter Nederland
Tel. +31-(0)547 38 36 82
elsgraven@landal.nl
     

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).