Landal Landgoed 't Loo

Landal Landgoed 't Loo heeft een prachtig recreatiemeer op het vakantiepark en biedt veel activiteiten en faciliteiten. Met een bowlingbaan, een kinderboerderij en een indoorspeelplaats is er voor ieder wat wils. Het is slechts een greep uit de grote hoeveelheid faciliteiten op dit vakantiepark. Met mooi weer kunt u genieten van de zon terwijl uw kinderen aan het recreatiemeer spelen. De Park Plaza is ingericht met winkels, restaurants en een compleet nieuwe indoorspeelplaats voor de kleine gasten. Liever iets actiever? Landal Landgoed 't Loo beschikt over een aantal prachtige tennisbanen en een overdekt zwembad. Wilt u een leuk uitstapje maken? Ontdek de natuur van de Veluwe, ga met de kids naar één van de attractieparken in de omgeving of breng een bezoek aan Hanzesteden als Kampen en Zwolle.

Op de rand van de Veluwe

Landal Landgoed ’t Loo ligt midden in de bossen, vlakbij het Veluwemeer, dichtbij Zwolle en nabij de A28.

  • Autovrij park, gratis parkeren
  • Recreatiemeer met strand
  • Overdekt zwembad
  • Grand Place met restaurants, lounge/ bar, supermarkt &shop
  • ParkShop (ook online)

Accommodaties

Het park beschikt over 365 vrijstaande bungalows variërend van 4 tot 8 personen. De bungalows zijn naast particulier gebruik ook uitermate geschikt voor zakelijk huren. De sfeervolle bungalows kunnen met hotelservice zoals opgemaakte bedden, handdoekenpakketten en gevulde bar worden gereserveerd. Ook beschikt het park over aangepaste bungalows voor mindervaliden.

Faciliteiten

Het park beschikt over een moderne Gran Place met een breed scala aan faciliteiten waaronder een conferentiezaal, een Brasserie en thema restaurant met aansluitend buitenterras, winkels en overdekt zwembad.