Landal Marina Lipno

Vakantiepark Landal Marina Lipno ligt direct aan het Lipnomeer in de wouden van de Zuid-Bohemen. Na één dag rijden vanuit Nederland zit u al in uw appartement op deze prachtige locatie in Tsjechië. Watersporters kunnen hier hun lol op: heerlijk zeilen of surfen op het Lipnomeer. Of raften en kanovaren op de rivier de Moldau. Maar in de oerbossen aan de oevers van de Moldau kunt u juist heerlijk wandelen en wegdromen in de natuur. Ook voor cultuurliefhebbers is er voldoende te zien. Bezoek Lipno nad Vltavou en de vele andere dorpjes in de buurt. Of wandel binnen in een van de vele kastelen die de Zuid-Bohemen rijk zijn. Tsjechië is voor velen nog onbekend terrein. Bent u er eenmaal geweest, dan bent u verkocht.

Direct aan het Lipno meer

Landal Marina Lipno ligt direct aan het Lipno-meer aan de grens van het Bohemer Woud, dichtbij Ćeské Budějovice en nabij de 163.

  • Ca. 208 km van Praag
  • Hoogte park: 760 meter
  • Autovrij park (centrale parkeerplaats)
  • Zwembad
  • Restaurants
  • Gratis wifi op het gehele park

Accommodaties

Het park beschikt over 306 accommodaties van 2 tot 10 personen in een standaard tot comfort inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten waaronder horecagelegenheden, een beautysalon en een overdekt zwembad. Op het Lipnomeer kunt u zeilen en zwemmen.

Andere parken in de omgeving