Landal Mont Royal

Hooggelegen tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel, vindt u Landal Mont Royal. De Franse Koning Lodewijk de 14e kwam al naar Duitsland voor het fabelachtige panorama vanaf de Mont Royal. En nu kunt u hier tijdelijk een accommodatie betrekken. Vanaf het vakantiepark wandelt u zo naar de vestingsruïne of de wijndorpjes Kröv en Kövenig. Van het vroege voorjaar tot het late najaar geniet u in deze streek van wijnfeesten. De boeren geven u graag een kijkje in hun wijnbedrijf. Bekijk het Moezelgebied ook eens van een andere kant tijdens een boottocht of tijdens het zweefvliegen.

Een bijzonder uitzicht

Landal Mont Royal vindt u hooggelegen tussen de wijnvelden en aan de oever van de Moezel dichtbij Trier en nabij de A1/E44.

  • Ca. 54 km van Trier
  • Parkshop
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's

Accommodaties

Het park beschikt over 187 bungalows van 4 tot 10 personen in een standaard tot luxe inrichting. Er zijn rook- en huisdiervrije bungalows beschikbaar, evenals kinderbungalows en bungalows voor gasten met luchtwegaandoeningen/COPD (geen open haard). Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Mont Royal
  • 4-persoons bungalow (type 4B2)
  • Vanaf € 3.100,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten waaronder horecagelegenheden, een parkshop en een overdekt zwembad.

Praktische info

Landal Mont Royal
Feriendorf Mont Royal
D-54536 Kröv Duitsland
Tel. +49-(0)6541 700 70
montroyal@landal.de
      

Andere parken in Duitsland

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).