Landal Natuurdorp Suyderoogh

Naast Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen liggen de vrijstaande accommodaties van Landal Natuurdorp Suyderoogh. Hier gaan zeilers en surfers de wateren op, trekt de vogelliefhebber er op uit met zijn verrekijker en gaat de avonturier wadlopen. Er is veel te doen in de omgeving: vaar richting Schiermonnikoog of breng bij minder weer een bezoek aan Dokkum, Kollum of Zoutkamp. Op het vakantiepark zelf ontspant u in het overdekte zwembad, op de sportvelden of tijdens een potje midgetgolf. En vanaf uw terras genieten van een bijzonder sterrenhemel? Dat kan op Landal Natuurdorp Suyderoogh. Het Lauwersmeergebied heeft als tweede plek in Nederland het Dark Sky certificaat ontvangen. Eén van de weinige plekken in Nederland waar u met het blote oog ’s nachts bij onbewolkt weer de Melkweg kunt zien.

Waterrijke natuur

Landal Natuurdorp Suyderoogh ligt naast het Nationaal Park het Lauwersmeer in Noord Groningen en vlakbij de bootverbinding naar Schiermonnikoog.

  • Twee auto's parkeren bij de bungalow
  • Restaurant
  • Grenzend aan Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed de Waddenzee
  • Parkwinkel (ook online)
  • Wasserette

Accommodaties

Het park beschikt over 220 4- tot 6-peroonsbungalows in een standaard tot comfort inrichting. Onder deze bungalows bevinden zich ook kinderbungalows, rookvrije en huisdiervrije bungalows. Hierdoor vindt u zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over verschillende faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, bowlingbanen, een restaurant en een parkwinkel. Daarnaast worden er vele sportieve activiteiten aangeboden.