Landal Port Greve

Vakantiepark Landal Port Greve, met 575 accommodaties, ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer. Dat betekent wandelen op het strand, vliegeren, surfen, zeilen en natuurlijk zonnebaden. Hier in Zeeland schijnt de zon meer dan waar ook in Nederland. Geniet van het buitenleven en de prachtige omgeving. Vanuit uw verblijf in Den Osse/Brouwershaven bent u zo bij de Deltawerken en Deltapark Neeltje Jans. En door de nabijheid van verschillende dorpjes, krijgt u tijdens uw vakantie een goede indruk van het dagelijks leven in Zeeland. Liever sportief? Ga op het strand lekker kitesurfen of blokarten. De kinderen vervelen zich geen moment op het vakantiepark. Knutselen in de Bollo Club, spetteren in het overdekt zwembad of roetsjen van de 58,6 m lange glijbaan met lichteffecten.

Vlakbij het strand

Landal Port Greve ligt direct aan het Zeeuwse Grevelingenmeer dichtbij Zierikzee en Renesse en nabij de N652 en N57.

  • Ca. 43 km van Middelburg
  • Gratis draadloos internet
  • Online ParkShop
  • Parkeren bij de accommodatie
  • Laadstation voor elektrische auto's 

Accommodaties

Het park beschikt over 575 bungalows en appartementen van 4 tot 8 personen in standaard tot comfort inrichting. Onder deze accommodaties bevinden zich ook rookvrije en huisdiervrije bungalows en bungalows voor mindervalide. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.

Prijsindicatie

  • Verblijf 4 weken op Landal Port Greve
  • 4-persoons bungalow (type 4R)
  • Vanaf € 3.200,-
Offerte aanvragen

Faciliteiten

Het park beschikt over diverse faciliteiten, waaronder een restaurant, een snackshop, een supermarkt en een overdekt zwembad.

Praktische info

Landal Port Greve
Heernisweg 1
4318 TN Brouwershaven Nederland
Tel. +31-(0)111 69 18 55
portgreve@landal.nl
      

Vragen over zakelijk huren?

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op via +31 (0)88 - 205 98 88 (lokaal tarief) of mail uw aanvraag naar businessline@landal.nl.
Vragen over particulier huren?

Ons Contact Center helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0900 - 8842 (gebruikelijke belkosten).