Landal Residence Duna

Het unieke landschap van Landal Residence Duna bevindt zich op nog geen uur rijden van Boedapest (80 km). De natuur, het wijnbouwgebied, de Hongaarse gastvrijheid en de parkfaciliteiten zorgen ervoor dat u deze vakantie niet snel vergeet. Landal Residence Duna is de ideale bestemming voor natuur-, cultuur- en watersportliefhebbers. De uitgestrekte heuvels, bossen en historische stadjes nodigen uit om er op uit te gaan. Dichtbij het vakantiepark is er fantastisch uitzicht op de bekende Donauknie en in de omgeving zijn veel overblijfselen van middeleeuwse kastelen te vinden. De watersporters kunnen zich uitleven bij het Tatameer en De Donau. Dit vakantiepark heeft een eigen wellnessruimte, overdekt zwembad en openluchtzwembad en diverse sportfaciliteiten. Kortom, voor ieder wat wils.

Tussen de wijngaarden

Het panoramisch gelegen Landal Residence Duna ligt op nog geen uur rijden van historisch Boedapest. De natuur- en wijngebieden, de Hongaarse gastvrijheid en de parkfaciliteiten zorgen ervoor dat u uw verblijf niet snel vergeet.

  • Vlakbij het Tata-meer en rivier de Donau
  • Overdekt zwembad
  • Wellnessruimte
  • Gratis draadloos internet in het hoofdgebouw en alle appartementen

Accommodaties

Het park beschikt over 98 geschakelde terrasappartementen met een panoramisch uitzicht, variërend van comfort tot luxe. Onder deze terrasappartementen bevinden zich ook rookvrije appartementen. Alle accommodaties beschikken over gratis wifi. Bij aankomst zijn uw bedden standaard opgemaakt. U vindt hier zeker een accommodatie die voldoet aan uw wensen.
Alle accommodaties

Faciliteiten

Het park beschikt over een centrumvoorziening met o.a. een restaurant met bar en terras, een overdekt zwembad, een Wellnessruimte en fitness. Ook zijn er bustransfermogelijkheden van en naar verschillende vliegvelden.

Andere parken in Oostenrijk en Tsjechië